Händiga montörer sökes!

Händiga montörer sökes!

Får du ofta höra att du är bra på att följa instruktioner och bygga ihop möbler? Gillar du att jobba praktiskt och ha olika arbetsplatser varje dag?

I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Som möbelmontör hos oss monterar du möbler ute hos företagskunder. Du utgår varje dag från lagret och åker tillsammans med din kollegor ut till kunderna. Kunderna kan befinna sig på adresser belägna centralt i Stockholm eller strax utanför. Man kan säga att du är som en resande ambassadör. Så du behöver verkligen uppskatta mötet med människor och ha kundens bästa i fokus. Samtidigt är du en doer som ser till att få arbetet gjort.

Du är självgående, professionell och effektiv.

Det viktigaste är inte vad som står i ditt CV. Det viktigaste är att du är motiverad för vad tjänsten innebär och att du delar våra värderingar. Resten kan du lära dig. Vi tror att du som kommer trivas i den här rollen är van vid ett fysiskt krävande jobb eller vet att du vill ha det.

Arbetstider är förlagda från måndag-fredag, 07.00-16.00 och man utgår från lagret i Sundbyberg. Detta är till en början en anställning på deltid som kan övergå till heltid.

Körkort är ett krav för tjänsten.

För frågor kontakta ansvarig rekryterare på - soran.barzanji@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (7 dagar kvar)