Projektledare till ledande bolag inom e-tjänster i sundbyberg

Projektledare till ledande bolag inom e-tjänster i sundbyberg

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en Projektledare med stort intresse för teknik och kundrelationer.
Som Teknisk Projektledare kommer din arbetsroll främst att innebära att driva tekniska utvecklingsprojekt tillsammans med dina kollegor internt som arbetar som applikationskonsulter, säljare och systemutvecklare. Du kommer att arbeta med kundansvar, vilket innebär att du ansvarar för produktion, leveranser och försäljning till slutkunder.

Du kommer att leda projekt som tar fram digitala lösningar till kommuninvånare och kommunanställda runt om i Sverige i form av kundens egen e-tjänsteplattform.

I rollen som Projektledare är du ansvarig för leveransen av projekten och för att koordinera samarbeten mellan produktutveckling och leverans.

Kvalifikationer
  • Du minst 1-2 års erfarenhet som Projektledare eller motsvarande koordinerande arbetsroll
  • Du har erfarenhet av att ha budgetansvar i din roll som projektledare
  • Du har erfarenhet av att ha haft en ledande position eller varit delaktig i ett IT-projekt
  • Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har kännedom eller kunskaper av systemutveckling
Personliga egenskaper

Vi tror att du som Projektledare har ett starkt intresse för teknik. Du har ett affärsmässigt och strukturerat arbetssätt och är naturligt drivande till bolagets målsättningar.
Du är en problemlösare och har lätt att skapa nya, långsiktiga relationer. Du trivs i en dynamisk miljö där dina koordinerande färdigheter är i framkant. Du har inga problem att arbeta självständigt såväl som tight med ditt team vid behov.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig som Projektledare ett stabilt företag att arbeta i med intressanta och långsiktiga projekt. Som anställd får du ta del av en rad förmåner, kompetensutveckling samt arbeta med ett engagerat och sammansvetsat team. För rätt person finns möjlighet att avancera vidare internt och du arbetar i en dynamisk miljö med god stämning där den ena arbetsdagen inte är den andra lik!

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Natalia Dusant
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Natalia Dusant
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är mycket framgångsrika inom systemlösningar mot den kommunala marknaden med inriktning e-tjänster, rikstäckande över hela Sverige. Områden vår kund är verksam inom är bland annat bygglov, kartor, fastighets och befolkningsregister, miljöärendehantering. Vår kund är en del i en stor, välkänd koncern vilket ger en stabilitet i företaget. I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans med ditt team i fina lokaler beläget i Vasastan, i centrala Stockholm.
Som Teknisk Projektledare bidrar du till att skapa lönsamhet åt kunder och du arbetar i långvariga relationer. Du sitter tillsammans med ditt team inhouse i familjära, luftiga och fräscha lokaler.