Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult
Ditt arbete kommer handla om att prospektera fram samt kontakta relevanta kandidater till bolagets inkommande rekryteringsprojekt. För att lyckas väl är du duktig på att skapa goda relationer med kandidater men även att du har en säljande ådra i dig. Dina primära arbetsverktyg är telefonen och datorn och all kontakt med kandidater sker per telefon. I arbetet ingår även att närvara på kundmöten med våra kunders rekryterande chefer.

Profil
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Väldigt social och duktig på att skapa goda relationer.
Meriterande med bakgrund inom sälj.
Meriterande med bakgrund inom idrotten.

Job Solution är ett expansivt bolag som arbetar inom rekrytering. Företaget har på kort tid vuxit väldigt mycket och vi rekryterar idag åt flertalet utav Sveriges största företag inom sina områden. Nu vill vi utöka styrkan ytterligare och söker just dig!

Job Solution arbetar med en unik rekryteringsmetod som går ut på att kapa så många steg i processen som möjligt och göra den väldigt effektiv. I första hand arbetar vi med företag inom bygg och anläggning, IT och ekonomi. Företaget har sitt säte i centrala Stockholm där vi sitter i trevliga lokaler och har som mål att under 2018 och 2019 expandera kraftigt.

Nu söker vi en ny rekryteringskonsult som vill vara med på denna resa med oss.

Ersättning
Lönen består av en stark fast del samt en rörlig del i form av provision. Tävlingar samt fina priser är även vanligt förekommande.

Vill du veta mer?

Kontakta vår rekryteringsansvariga Viktor Rönn på viktor.ronn@jobsolution.se eller 08-94 99 93
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (34 dagar kvar)