Factoring Collection Agent till Ikano Bank

Factoring Collection Agent till Ikano Bank

Som Factoring Collection Agent blir du en viktig del av Ikano Bank och handlägger löpande kravärenden, förhandlar skräddarsydda betalningsplaner och kommunicerar med intressenter i Sverige och internationellt. Har du erfarenhet av inkasso och gärna factoring, är driven och initiativrik, samt är en effektiv administratör? Då är det här en roll för dig!

Uppdragsgivare:
Ikano Bank

Ort:
Sundbyberg

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Factoring Collection Agent ingår du i ett team, specialiserat på factoring/collection och leasing. Du arbetar med det dagliga ärendeflödet och har kontakt med både svenska och internationella kunder. I ditt ansvarsområde ingår handläggning och uppföljning av ärenden, kontakt med olika intressenter och att förhandla fram den bästa lösningen för samtliga parter. Du arbetar med ett brett kontaktnät både internt och externt i form av kollegor, kunder, klienter, partners och juridiska rådgivare.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen behöver du ha minst två års erfarenhet av inkassohandläggning och gärna även factoring, samt vara van att hantera, handlägga och utreda komplexa ärenden. Har du någon form av utbildning inom ekonomi/finans och erfarenhet från ekonomiavdelning och/eller reskontrahantering är det en stor fördel. Vi ser gärna att du har arbetat inom operations i ett större bolag och är van att arbeta i olika system, gärna Navision. Du behärskar både svenska och engelska muntligt och skriftligt på hög nivå och har du även kunskaper i finska är det en fördel.

Du beskriver dig själv som prestigelös, kommunikativ och en god relationsbyggare. Du har förmåga att självständigt och effektivt, med god struktur och uthållighet, driva och slutföra dina uppdrag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Ikano Bank:

Ikano Bank startades precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och är ca 600 medarbetare. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder säljstödjande finansiering till företag, samt enklare bankprodukter till privatpersoner. För mer information om Ikano Bank se www.ikanogroup.com.

Sista ansökningsdag:
2018-06-24
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Kontakta Lotta Carlsson, 073 075 23 25 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Lotta Carlsson
Telefon 0730752325
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.