Key Acccount Manager

Key Acccount Manager

Tjänsten som Key Account Manager Mobil OEM i Mellansverige
  • Självklart brinner du för försäljning, har resultatfokus och är målmedveten. Du är marknadsorienterad, affärsmässig och har en god förhandlingsvana. Du är utåtriktad, kommunikativ och förstår vikten av att knyta långsiktiga relationer. Du har alltid kunden i focus och vill ge det lilla extra för att skapa nöjda kunder. Vi värdesätter även egenskaper som självständighet, flexibilitet, engagemang och lyhördhet.
  • Det är viktigt att du har god kännedom hur man jobbar som Key Account Manager, arbetssättet med nyckelkundsbearbetning. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för några av våra nyckelkunder och säkerställa god lönsamhet och omsättning. Att behålla, bygga och utveckla långsiktiga relationer med några av företagets viktigaste kunder är en stor och viktig del av arbetet, vilket i sin tur leder till ökad merförsäljning. Vidare vill vi att du ska kunna bredda och utveckla kontaktnätet hos dina kunder, ”mappa” kunden och hitta rätt kontakter är viktigt i ditt arbete.
  • Du kommer att ha budgetansvar för dina kunder.
  • Du kommer att aktivt bearbeta dina kunder, driva projekt och att vara ute mycket hos dem. Du arbetat i ett mycket nära samarbete med våra produktdivisioner i Sverige och utomlands. Vidare är det viktigt att hålla dig välinformerad om vad som händer och sker ute hos dina kunder. T.ex. om det kommer nya produktserier eller om t.ex. en maskintyp går ur produktion.
  • På egen hand och/eller i samarbete med tekniker utarbeta offerter med kalkyler samt uppföljning för hydrauliska system och komponenter. Har du tidigare jobbat med värdebaserad försäljning är det en fördel.
  • Att aktivt bidra med kunskap, råd och stöd inom säljfunktionen genom att vara en bra lagmedlem.
Våra önskemål
  • Dokumenterad erfarenhet från försäljning, gärna i en roll som Key Account Manager av hydrauliska lösningar eller andra tekniska lösningar. Har du erfarenhet av andra branscher med en teknisk karraktär är du också välkommen att söka. I denna rekrytering kommer vi även att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
  • Gymnasieingenjör eller motsvarande är ett krav, gärna med inriktning mot hydraulik/automation, kompletterad med någon form av eftergymnasiala studier är ett önskemål.
  • Du behärskar Microsoft Office, och har du tidigare arbetat i affärssystemet SAP är detta en merit, dock inget krav. Hydac är ett internationellt verksamt företag och goda kunskaper i både svenska och engelska erfordras därför.Arbetet innehåller ett visst resande, både inom Sverige och internationellt, varför du måste vara beredd på att spendera någon/några dagar varje vecka på resande fot. Alla resor innebär dock inte nödvändigtvis övernattning, men detta förekommer också med jämna mellanrum. Körkort för bil är ett krav.
  • Du är en bra kommunikatör för att på bästa sätt kunna förmedla nyttan med de produkter och system du marknadsför, och utåtriktad för att kunna skapa och utveckla starka relationer till både kunder och kollegor på alla nivåer. Du ser hellre möjligheter än problem. Positiv, entusiastisk och självgående är andra nyckelord som stämmer in på rätt kandidat.
Lön andra förmåner och placering

Hydac AB erbjuder en utmanande tjänst i ett internationellt, framgångsrikt och expansivt företag. Lön och övriga förmåner kommer att ställas i relation till de krav och förväntningar som finns på kandidaterna, samt personernas bakgrund och erfarenhet. Den aktuella befattningen utgår med fördel från Stockholm, men för rätt person kan även placering vid någon av bolagets andra filialer i Sverige vara aktuellt.

Önskad tidpunkt för tillträde

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sänd din ansökan via angiven e-mailadress nedan.

För mer information om Hydac gå in på vår hemsida www.hydac.se
Ansökan och CV skickas till asa.brundell@hydac.se senast den 31 augusti 2018.

Om Hydac
Hydac Sverige är ett helägt dotterbolag till Hydac International som bildades 1980. Vi är ett familjeägt företag som prioriterar ett nära och tidigt samarbete i utvecklingsfasen för att på bästa sätt erbjuda våra kunder mervärden och ökad konkurrenskraft. Vi säljer komponenter, system och servicetjänster. Vår målgrupp är primärt kunder inom hydraulik, smörjning, filtrering och kylning. Med 9000 anställda världen över kan vi ge våra kunder snabb och lokal support, både teknisk och kommersiell.
Från eget lager i Sverige kan vi omgående ge den service och leveranser som marknaden kräver.
Läs mer på vår hemsida www.hydac.se
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (71 dagar kvar)