Gruppledare VVS

Gruppledare VVS

Dina Arbetsuppgifter

Har du gedigen erfarenhet inom området VVS? Är en ambitiös och driven ledare? Då kan du vara den som vi söker! Som gruppledare har du det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet i den dagliga driften och arbeta nära dina medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av rådgivning och försäljning gentemot kunden samt ansvara för exponering och beställning av varor.

Din profil

Vi tror att du som söker har goda kunskaper inom ledarskap och samt några års erfarenhet av försäljning eller praktiskt yrkeserfarenhet inom ovanstående varuområde. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från volym- och/eller fackhandel.

Som gruppledare är du van att arbeta mot långsiktiga mål och även kommunicera dessa till medarbetarna. Du har en kundorienterad inställning och utpräglad känsla för service.

Vi värdesätter att du är en person som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar detta genom ett positivt ledarskap.

Vi tror även att du har en god initiativförmåga och att du drivs av att tillsammans med kolleger nå framgång. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 38,25 tim/vecka. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Vinstandel finns att tillgå inom koncernen.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sara Ernström
Telefon 0317799223
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hornbach.se/varuhusinfo/karriar/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HORNBACH är en av Europas ledande bygg- och trädgårdsmarknader med runt 17 000 medarbetare i nio länder. Vår framgång bygger på våra medarbetares genuina engagemang och att vi hela tiden följer vår strategi som innebär att vi ställer höga kvalitetskrav på våra varuhus och vårt Sortiment.