Junior IT tekniker till marknadsledande företag

Junior IT tekniker till marknadsledande företag

Har du ett brinnande intresse för IT och vill starta din karriär i en first line roll på ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker på vår kunds servicedesk kommer du arbeta med bred support som rör infrastruktur och klienter. Du kommer vara kundens första kontaktperson.där du genom fjärrstyrning löser inkommande ärenden.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera felsökningar för skrivare och nätverk
 • Ta hand om klient och central infrastruktur
 • Hantera traditionella servicedeskärende
 • Hanterar konto- och behörighetsadministration
Under inledande period får du en anpassad utbildning till dig som individ där ditt intresse kommer att ligga i fokus. Med en mentor som stöttar dig kommer du lära dig att arbeta mot kunder och med bred support.

Din profil

Skallkrav:
 • Grundläggande IT-kompetens från gymnasial utbildning eller eget intresse
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Känndeom av Windows
 • Kännedom av Office365
Meriterande:
 • Kunskap av Active Directory
 • Grundläggande serverkunskap
 • Kännedom om VPN
 • Har körkort då detta på sikt kommer behövas i tjänsten
Som person tror vi att du är ansvarsfull, strukturerad och serviceminded. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att arbeta med datorn och telefonen som främsta arbetsverktyg. Det är även viktigt att du är kommunikativ och samarbetsvillig.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Sundbyberg
Omfattnig: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett, partnerägt, expansivt kunskapsföretag som bygger digitala motorvägar och utvecklar smarta, säkra, flexibla och kostnadseffektiva IT-system. De kan nyttja sina 300 specialister som en kompetensförstärkning eller som samarbetspartner i kunders förändringsprojekt. De är idag marknadsledande inom IT och deras kunder är medelstora till stora företag och statliga förvaltningar som har höga krav på kompetens och support. I detta team ges du en möjlighet att utvecklas med marknadens bästa medarbetare och kundprojekt. Du får uppleva ett starkt värdebaserat företag som brinner för innovation och förändring.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.