Junior Elkonstruktör till expansivt konsultbolag

Junior Elkonstruktör till expansivt konsultbolag

Har du en bakgrund inom elbranschen och vill ta nästa kliv? Vår kund är i en expansiv fas, vi söker dig som vill vara med och bidra på resan. Du kommer på sikt få jobba med stort ansvar och utvecklas tillsammans med företaget. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör hos vår kund leder man sina egna projekt. Man gör alla delarna från grunden från start- till slutfas och vara delaktig i alla delar av projekteringsarbetet. Din dag kommer bestå utav projekt- och arbetsmöten tillsammans med projekteringsarbete/konstruktion i de olika projekten som i de flesta fall rör byggnader och bostäder. Du kommer vara placerad på vår kunds kontor i Sundbyberg och ingå i ett tight team idag bestående av 12 härliga kollegor som ser fram emot att välkomna sin nästa kollega. Under inledande period i rollen kommer man få stöttning och handledning av de seniora kollegorna, på så vis får du de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.

Din profil

Skallkrav:
  • Du jobbar i elbranschen idag men känner dig redo att ta nästa steg
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap av CAD program
  • Relevant teknisk utbildning från YH eller högskola
  • B-körkort
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Här ges du som idag jobbar i branschen en unik möjlighet att ta steget från Elektriker till Elkonstruktör utan utbildning. Vi söker dig som är kommunikativ, driven och vill vara med och bidra till företagets tillväxt. För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med sociala kontakter samt med att skapa relationer.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse, hänsyn till uppsägningstid tas
Placering: Stockholm, Sundbyberg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utför projektering inom el, data, larm och belysning. De är ett väletablerat företag som varit aktivt sedan 2007 med tolv anställda uppdelat på två kontor i Uppsala och Stockholm. Vår kund värdesätter god sammanhållning och föder detta genom att hitta på roliga saker tillsammans med gruppen. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.