IT-konsult med supportbakgrund till marknadsledande företag

IT-konsult med supportbakgrund till marknadsledande företag

Har du ett brinnande intresse för IT och en bakgrund inom support/servicedesk? Vill ta nästa steg i din karriär som IT-konsult på ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-konsult hos vår kund kommer du ingå i ett kompetent team idag bestående av 20 personer som jobbar i 6 olika kompetensområden. Man kommer inte vara bunden till något av kompetensområdena utan kommer få möjlighet till varierande uppdrag. Under de första halvåret hos vår kund kommer du jobba som supporttekniker ute hos slutkund, du kommer sitta i slutkundens landskap, stötta användarna och vara en del av deras IT-avdelning på 6 personer. Du kommer få stöttning av IT-chefen hos slutkund men också ha en tät dialog och känna tillhörighet till dina kollegor och chef hos vår kund. Slutkund är ett läkemedelsföretag, även dem placerade i Sundbyberg.

Du kommer till exempel att ha ansvar över att:
 • Supportera användare onsite med datorer, applikationer, telefoni
 • Konto- och lösenordshentering i AD
 • Nätverk, klienthantering, installation och drift
Din profil

Skallkrav:
 • YH utbildning mot IT-support och eller relevant arbetslivserfarenhet
 • Kunskap av Active Directroy
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort (eller ambitionen att ta)
Meriterande:
 • Jobbat i ärendehanteringssystem
 • Jobbat i servicedesk/1line support
 • Kunskap av nätverk
 • Jobbat med felsökning
 • Jobbat med installation av klienter
Som person tror vi att du är ansvarsfull, strukturerad och serviceminded. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att arbeta med datorn och telefonen som främsta arbetsverktyg. Det är även viktigt att du är kommunikativ och samarbetsvillig.

Villkor

Start: 1/12 2019
Placering: Stockholm, Sundbyberg
Omfattnig: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-16:30

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett, partnerägt, expansivt kunskapsföretag som bygger digitala motorvägar och utvecklar smarta, säkra, flexibla och kostnadseffektiva IT-system. De kan nyttja sina 300 specialister som en kompetensförstärkning eller som samarbetspartner i kunders förändringsprojekt. De är idag marknadsledande inom IT och deras kunder är medelstora till stora företag och statliga förvaltningar som har höga krav på kompetens och support. I detta team ges du en möjlighet att utvecklas med marknadens bästa medarbetare och kundprojekt. Du får uppleva ett starkt värdebaserat företag som brinner för innovation och förändring.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.