Uthyrnings- och kundservicechef

Uthyrnings- och kundservicechef

Har du erfarenhet av att leda kundservice och/eller uthyrning? Vill du arbeta i en verksamhet där du kan bidra till samhällsnytta? Är du redo för nästa utmaning hos Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag? Blir du nyfiken, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Fastighets AB Förvaltaren befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vi är ett bolag som fortsätter att växa och investera i både nya bostäder och i befintligt bestånd. Våra hållbarhetsfrågor och vårt kundfokus står högt på agendan. För att vi ska kunna fortsätta att leverera en bra kundservice behöver vi anställa en chef som tillsammans med teamen Uthyrning och Kundservice fortsätter att utveckla verksamheten, så att vi fortsätter att ha nöjda kunder.

Om tjänsten

Tjänsten som Uthyrnings- och kundservicechef har tillkommit efter vissa organisatoriska förändringar. I tjänsten ingår ansvar för att leda, utveckla, prioritera och följa upp enhetens verksamhet. Till din hjälp har du 16 kompetenta medarbetare med arbetsuppgifter inom uthyrning, tillval, kundservice, reception, växel, förrådsinventering och besiktning. Vårt kontor ligger i Hallonbergens centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Medarbetare- och budgetansvar
 • Ansvar att agera utifrån vår ledarpolicy/ledarbeteenden
 • Mycket kundkontakter och utveckling av relationer internt i organisationen
 • Övergripande ansvar för kundservice, reception och växel.
 • Övergripande ansvar för uthyrningen av bostäder, förråd och p-platser/garage
 • Övergripande ansvar för tillvalsprocessen och besiktning
 • Planera och tillse att egna enheten har bemanning och kompetens att klara sina uppdrag
 • Utveckla processer, optimera och effektivisera arbetssätt för enheten
Kvalifikationer
 • Gymnasieutbildning
 • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar
 • Dokumenterat god ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av liknande tjänst, gärna inom bostadsbranschen
 • Erfarenhet av relationsskapande arbete med mycket kundkontakt
Meriterande
 • Erfarenhet av att ha arbetat inom politiskt styrda organisationer
Vem är du?

Du trivs i en serviceroll där din vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränga dig i att leverera får utrymme. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och ansvarstagande, arbeta på ett strukturerat sätt och driva dina processer vidare genom ditt sätt att planera och organisera. Du är samarbetsorienterad, har en förmåga att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss, så tror vi att du tycker att vår värdegrund är lika viktig som vi tycker.

Företagets värdegrund är:
 • Vi gillar människor
 • Vi lyssnar nyfiket och vågar utmana
 • Vi säger och gör saker som vi kan stå för
Vi erbjuder

Samarbete med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor i en verksamhet som bidrar till samhällsnytta!

Blir du nyfiken att söka?

Om du tycker att tjänsten som Uthyrnings- och kundservicechef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Sista ansökningsdatum är tisdag 11 februari 2020. I denna rekrytering samarbetar Fastighets AB Förvaltaren med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar helst inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Bryhn på 070-531 34 25. susanne.bryhn@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar vi till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.
För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar.
Förvaltaren ingår i den kommunala koncernen Sundbybergs stadshus AB, med fyra systerbolag som ansvarar för Lokalfastigheter, Avfall och vatten, Stadsnät och Bredband.