Projektsamordnare

Projektsamordnare

Känner du igen dig i värdeord som "vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för"? Då är Förvaltaren rätt plats för dig - här blir du en del av en arbetskultur där man hjälper och stöttar varandra och där man trivs. Vi har generösa anställningsförmåner och ser som en självklarhet att familj och karriär går att kombinera liksom att mångfald berikar. Som anställd hos oss bidrar du till god samhällsnytta med målsättningen att kunna skapa attraktiva boenden för alla.

Om tjänsten

Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar vi till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad. För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren har stort fokus på hållbarhet och är miljöcertifierat enligt ISO 14 001.

Vår projektorganisation består av ett 20-tal medarbetare och konsulter inom projektledning, administration och samordning. Som projektsamordnare hos oss ingår du i ett team med fyra andra projektsamordnare vars huvudfokus är att vara den kommunicerande länken mellan projekten och hyresgästerna. Du har en löpande dialog med våra hyresgäster, lyssnar på deras önskemål och informerar vad som är på gång för att göra renoveringen så smidig som möjlig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Föra dialog med hyresgäster i våra ombyggnads- och renoveringsprojekt
 • Ha hand om processen för hyresgästmedgivande
 • Planera och samordna utflyttningsaktiviteter
 • Bistå hyresgäster som behöver evakueras till annat boende
 • Samla in och administrera hyresgästers önskemål om nivåer eller val vid renovering
 • Vid behov föra dialog med Sundbybergs Stad och andra sociala myndigheter i sociala frågor
Vi söker dig som har
 • B-körkort
 • God datorvana och god kunskap gällande Officepaket
 • Erfarenhet av servicerelaterade yrken med mycket kundkontakt
 • Gärna erfarenhet av arbete med sociala frågor
 • Erfarenhet från arbete i bostadsbolag
 • Meriterande är att behärska ett extra språk förutom svenska och engelska.
 • Grundläggande kunskaper om hyreslagen
Är det här du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är självgående och strukturerad. Du måste tycka det är roligt med kundkontakt. Du behöver dessutom ha förståelse för kulturella skillnader och acceptera olikheter för att kunna anpassa ditt arbetssätt i olika sammanhang. För att lyckas i rollen är du lyhörd och lugn kan lösa konflikter och leverera lösningar på ett konstruktivt sätt.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 29 januari men intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Annika Lidén, annika.liden@forvaltaren.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.forvaltaren.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (4 dagar kvar)