Juniora AML-analytiker sökes till EY!

Juniora AML-analytiker sökes till EY!

Är du nyexaminerad ekonom, vill kliva vidare i bankvärlden eller utvecklas inom ekonomi? Tillsammans med EY söker vi nu analytiker för en storbank till ett samhällsviktigt projekt mot AML/KYC - ingen tidigare erfarenhet krävs! I denna breda roll ges du chans till stor professionell utveckling och meriterande erfarenhet.

Du får chans att arbeta i ett spännande projekt som gör samhällsnytta hos en av storbankerna. Visst låter det spännande? Denna process kommer gå snabbt och kan stängas innan slutdatum, ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning KYC/AML-analytiker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Du erbjuds
  • En unik möjlighet att avancera inom AML/KYC hos en storbank
  • Löpande utbildning och nära samarbete med seniora specialister för att utvecklas
  • En meriterande erfarenhet inom ett växande behov i bankvärlden
Arbetsuppgifter
I rollen som AML-analytiker är du en viktig resurs i bankens högt prioriterande arbete att motverka och förebygga penningtvätt och finansiering av terrorism. Tjänsten innebär att upprätthålla fullgod kundkännedom i bankens kundbas där du tillsammans med ditt team bearbetar specifika högrisk-listor på flera olika kundsegment. Du kommer att producera KYC-utredningar med krav på kvalitet i ett projekt som styrs av EY och seniora medarbetare där du ges stora möjligheter till stor kunskap och professionell utveckling.

Du kommer sitta i bankens lokaler i Sundbyberg och tillhöra en enhet som präglas av gemenskap samt tydliga förväntningar. Tillsammans jobbar teamet mot uppsatta mål och fasta deadlines och du förväntas att i tjänsten ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifterna med god kvalité och effektivitet.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider.

Vi söker dig som:
Har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annan likvärdig utbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från AML/KYC-arbete men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du besitter en analytisk förmåga, ett drivande arbetssätt och är flexibel som person. Vidare är du en positiv lagspelare som säkerställer en bra känsla inom teamet.

START: enligt överenskommelse
OMFATTNING: heltid
STAD: Stockholm
URVAL: sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!