Head of Logistics till Hansen Group

Head of Logistics till Hansen Group

Vill du bidra till fortsatt expansion för Hansen Group genom att både utveckla befintliga samt etablera nya effektiva lager, och logistiklösningar med fokus på processutveckling, robotisering och automation? Då kan detta vara tjänsten för dig. Här får du arbeta strategiskt med optimering av framtidens logistik hos ett spänande företag i ledande position med fortsatt tillväxt inom både e-handel B2C och B2B.Välkommen till Hansen Group! Du kommer in i en riktigt spännande fas i ett framgångsrikt, stabilt och familjärt bolag med lång historia. Nu siktar man framåt med fokus på onlineförsäljning, lagerexpansion och lagerautomation för att möta stigande efterfrågan

Om Hansen Group

C. Hansen Group AB grundades 1966 och är med 54 år i branschen Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev, samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. Hansen Group består av fem affärsområden: Hansen Racing, Hansen Marine, Gulf, Autoracing och Marinshopen.

Om tjänsten
I rollen som Head of Logistics hos Hansen Group ansvarar du för logistik-, samt lagerverksamheten, strategi och tillhörande processer. Du säkerställer den dagliga driften inom lager och- logistik men huvudsakligt fokus för rollen ligger inom initiativ kopplat till modernisering, automation, robotisering och processutveckling. I denna roll har rätt person goda möjligheter att sätta sin egen prägel framåt.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Utveckla och implementera långsiktiga strategier och processer
  • Inventera behov av automationslösning inom lagerverksamheten, ta fram business case samt verkställa och implementera
  • Hantera och kravställa leverantörer inom lager-, och logistikkedjan
  • Genomföra leverantörsförhandlingar inom lager, logistik och transport
  • I denna roll är du en del av ledningsgruppen och förväntas vara delaktig i det arbetet
Din profil
Vi tror att du har erfarenhet av ledande lager/logistikbefattning i ett e-handelsföretag. Vidare tror vi att du har god erfarenhet av att utvärdera, implementera och drifta lagerautomationssystem. Har du erfarenhet av internationell logistik så är det ett plus. Som person motiveras du att att vara en del av en tillväxtresa, har ett stort ordningssinne, är vass på siffror och har en ödmjuk framtoning. I denna rollen kommer du att för Hansen Group driva avgörande strategiska initiativ vilket ställer krav på strategisk höjd, självledarskap och områdeskunskap. Här erbjuds rätt person en riktigt spännande roll med goda förutsättningar att påverka och vara en del av en spännande tillväxtresa.

Hansen Group erbjuder dig

Som Hansen Groups nya Head of Logistics kommer du in i ett viktigt skede inom moderninseringen av lagerverksamheten med inflytande över såväl din egen arbetsroll som bolagets framtida utveckling. Du ansluter till ett familjärt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork och högt i tak. Medarbetarna är Hansen Groups viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

Tjänsten utgår från verksamhetens huvudkontor i Spånga, Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse, dock gärna omgående.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Oscar Eideirng på telefonnummer +46(0) 70-818 81 55 alternativt oscar (at) ecommercerecruit.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka in din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi vill uppmärksamma dig på att under semestertid i juli och augusti kan det dröja något innan vi behandlar din ansökan. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.