Systemutvecklare rekryteras till Distriktstandvården i Sundbyberg!

Systemutvecklare rekryteras till Distriktstandvården i Sundbyberg!

Om tjänsten

Systmutvecklare/programmerare - jag vill ge dig chansen till en direktanställning hos ett spännande företag i Sundbyberg, nämligen Distriktstandvården!

Vill du vara med och utveckla en av landets ledande tandvårdskedjor? Vår kund bygger verksamheten på kompetens och engagemang, det gäller oavsett befattning inom företaget. Därför söker jag nu dig som med höga ambitioner kan bidra till kunskap och utveckling inom Microsoft-området, dess produkter och verktyg.
Detta är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda under kontorstider.

Denna rekrytering sköts av mig, Katja Löfström, och jag arbetar som konsultchef och rekryterare hos Arena Personal i Stockholm - välkommen med din ansökan!

Din profil

Du har erfarenhet av, samt stort intresse för, mjukvaruutveckling på Microsoftplattformen. Du hanterar Systemutveckling i .NET-miljö (C#, ASP.NET).
Du tar egna initiativ samt bidrar till lösningar och nytänkande i ditt arbete. Du är duktig på att samarbeta och på att lyssna, samtidigt som du fokuserat kan arbeta självständigt med målet att förbättra Distriktstandvårdens mjukvarusystem.
Vi älskar personer som brinner för något, så ett glödande intresse för programmering och utveckling kan många gånger väga tyngre än utbildning.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 30 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms ledande tandvårdskedja. Bakom kulisserna arbetar bl.a. vår IT-avdelning med fokus på programmering av nya verktyg, drift av befintliga servrar samt support i tekniska ärenden.
Med stort inflytande och självständighet kommer du tillsammans med IT-avdelningen att driva den tekniska enheten framåt.