HR Business Partner till Smile Tandvård

HR Business Partner till Smile Tandvård

Nu söker vi dig som vill ta dig an en utmaning utöver det vanliga! Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och utökar vårt HR-team med ytterligare en HR-Business Partner. Som HR Business Partner ger du chefstöd i alla HR processer samt arbetar nära verksamheten i tre av våra fem regioner; region syd, region Göteborg och region väst. Du rapporterar direkt till HR-chefen och är placerad på Smiles fina nyrenoverade huvudkontor i Sundbyberg.

Som en del i din roll fokuserar du även på något specialistområde inom HR, där du utvecklar området och stöttar övriga i HR-teamet. Teamet består av en HR-chef, en HR Business Partner, en HR-specialist med fokus på kollektivavtal, arbetsrätt och lön samt en HR-assistent som ansvarar att utveckla vårt Employer brand.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som HR Business Partner arbetar du brett inom samtliga av HR-områdets delar. HR har en självklar plats inom Smile och du har stora möjligheter att vara med och utveckla hur HR-arbetet bedrivs såväl operativt som strategiskt.
 • Du arbetar affärsnära, coachar och ger stöd till cirka 15 ledare i tre regioner i samtliga HR-frågor.
 • Du stödjer ledare i rekrytering som säkerställer att vi har rätt personer på rätt plats.
 • Du vidareutvecklar vår kompetensförsörjning för ledare och medarbetare.
 • Du bidrar med kvalificerat stöd i arbetsrätt, förhandlingar, arbetsmiljö och rehabilitering.
 • Du är med och driver HR:s förändringsarbete där du självständigt ansvarar för prioriterade projekt, både nationellt och internationellt.
Din Profil
 • Kandidat- eller magisterexamen inom HR.
 • 4–5 års erfarenhet som HR Business Partner, HR generalist eller HR Specialist.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med förändringsprojekt inom kompetensförsörjning, att identifiera behov utifrån mål och strategier och omsätta det i konkreta åtgärder för att säkra framtidens kompetens.
 • Vi tror att du har goda kunskaper inom arbetsrätt och att du har erfarenhet från fackligt samarbete och förhandlingar.
 • Du är analytisk, ansvarstagande och är van vid att initiera och driva förändringsprocesser i syfte att skapa en effektiv och digitaliserad HR-organisation.
 • Du är kommunikativ, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende.
 • Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med ett högt tempo.
 • Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska då internationella kontaktytor förekommer.
 • Du har mycket goda kunskaper i Office (Word, Powerpoint och Excel)
Vad vi erbjuder dig

Smile kommer att fortsätta växa offensivt de kommande åren och vi är en del av Colosseum Dental Group, en stor europeisk tandvårdskedja med verksamhet i sju länder. Visar du framfötterna och levererar finns det alla möjligheter för dig att växa inom företaget.

Vilka är vi?

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Du erbjuds möjligheten att utifrån en verksamhetsnära och värdeskapande HR Business Partner-roll vara med och skapa Sveriges bästa tandvård och utveckla Smile som företag. Du har en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

Intresserad?

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, Tobias Seger, HR-chef 0705–413491, Tobias.Seger@smile.se eller Camilla Lundberg HR Business Partner, 0722–362796 Camilla.Lundberg@smile.se ansöker gör du via www.smile.se . Sista ansökningsdagen är den 30 april, urvalet sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Vi undanbeder all rekryteringshjälp för detta uppdrag.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Camilla Lundberg
Email Mejla Camilla Lundberg
Område Sundbyberg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smile.se
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)