Administratör inom ekonomi till Smile Tandvård

Administratör inom ekonomi till Smile Tandvård

Placeringsort
Smiles huvudkontor i Sundbyberg, Sturegatan 2.

Smile Tandvård är Sveriges största privata Tandvårdskedja, med 40 kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi är ett snabbt växande företag med engagerade medarbetare och en positiv företagskultur. Vi söker nu en administratör till vår ekonomiavdelning.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på 100%, som inleds med en sex månaders provanställning.

Tillträde
Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Smiles ekonomiavdelning stöttar dagligen våra kliniker över hela Sverige i ekonomifrågor. Vi behöver nu förstärkning i vårt redovisningsteam med en administratör som huvudsakligen kommer att arbeta med vår kundreskontra.

Vår ekonomiavdelning består av två redovisningsassistenter, en redovisningsekonom, en redovisningschef, tre business controllers samt vår ekonomichef som du kommer att rapportera till.

Du kommer bland annat att:
  • Registrera kundinbetalningar i journalsystemet.
  • Hantera kundreskontran för Smiles kliniker, inklusive att skicka påminnelser till kunder som inte betalat i tid.
  • Svara på ekonomirelaterade frågor via mail och telefon från våra kliniker.
  • Kontakt med inkassobolag kring sena betalningar från patienter.
Därutöver inkluderar rollen även ansvar för administration av bankkonton och kortterminaler.

För den med intresse finns möjlighet att även hjälpa till med bokföring av leverantörsfakturor och att hjälpa kollegor under bokslutsarbetet.

Din kompetens och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterade om du har erfarenhet av patientjournalsystemet Opus samt om du har erfarenhet från att arbeta med kundreskontra inom B2C.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och som får saker att hända. Du trivs med att skapa ordning i administrativa arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och är både serviceinriktad och lösningsorienterad.

Eftersom vi hela tiden växer ser vi positivt på att du vill växa och på sikt ta mer utmanande roller och mer ansvar inom ekonomifunktionen.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration.

Låter det här som en intressant roll för dig?
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 14 december. Vänta därför inte med din ansökan.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Redovisningschef Ulf Fjällman, ulf.fjallman@smile.se eller HR Business Partner Amanda Fehrm, amanda.fehrm@smile.se.

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smile.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (5 dagar kvar)