Gymnasielärare i matematik

Gymnasielärare i matematik

Dina arbetsuppgifter

Just nu hjälper vi vår samarbetspartner att rekrytera en matematiklärare till deras nystartade gymnasieskola i Sundbyberg. Vi söker dig som är en engagerad och driven gymnasielärare i matematik. Du kan på egen hand planera och genomföra den tänkta undervisningen i en klass och har inget mentorskap. Här har du möjlighet att utveckla verksamheten och komma med egna idéer och nytänk. Du får tillgång till handledning om så önskas och får en introduktionsdag. Efter ett år finns även möjlighet att bli förstelärare.

Semestertjänsten omfattas av 45% tillsvidareanställning, vilket innebär 30% som matematiklärare och 15% IT-ansvarig.
Tjänstens omfattning kan eventuellt utökas.

Din profil

Vi ser helst att du har lärarexamen och lärarlegitimation i matematik.
Det är viktigt att du följer en tydlig process, organiserar och planerar arbetet väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.
Det är värdefullt att du har ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet och har lätt för att anpassa sig. Du är en social person som aktivt tar egna initiativ och har enkelt för att skapa nya relationer.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering