Lärare i engelska

Lärare i engelska

Om företaget

Vår samarbetsskola är en för- och grundskola i Sundbyberg som erbjuder en härlig miljö både inomhus och utomhus. Skolan har stora, ljusa och moderna lärmiljöer och närhet till grön- och naturområden. Omkring 500 elever går på skolan och personalen arbetar för att få eleverna att göra det bästa utifrån sina förutsättningar. Relationer är viktigt - skolan är mån om att skapa goda relationer till varje individ. Trygghet, studiero och nära samarbete mellan både personal, föräldrar och elever är bärande delar i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

För skolans räkning söker vi en ämneslärare till årskurs 7-9 i ämnet engelska, gärna i kombination med SO. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Du kommer även vara mentor och därför ha nära kontakt med både elever och föräldrar.

Du kommer att arbeta heltid och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten sträcker sig över hela vårterminen och för dig med rätt kvalifikationer kan det finnas möjlighet till förlängning.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad ämneslärare i engelska eller har likvärdig utbildning. Som andra ämne har du något av de samhällsorienterade ämnena, såsom geografi, historia, religion eller samhällsvetenskap. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Har du erfarenhet av att arbeta i högstadiet och att möta elever med olika bakgrunder är det meriterande.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första tjänsten? Här har du möjlighet till en bra överlämning och stöttning från både arbetslaget, elevhälsan och skolledningen. Ibland kommer arbetet vara utmanande men garanterat lärorikt och givande!

Är det dig vi söker? Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/annons/5234/

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Safia Jaouhari, tfn: 073-351 27 53

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare & pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se