Supply & Demand planner till Toyota

Supply & Demand planner till Toyota

Toyota Sweden AB är ett nationellt försäljnings- och marknadsbolag som genom ett återförsäljarnät marknadsför och säljer Toyota - och Lexus-bilar samt reservdelar tillsammans med tillbehör och service i Sverige.

Sedan Toyota grundades har vi följt våra grundläggande principer för att bygga hållbara fordon och sträva efter en hållbar utveckling av samhället genom ständig innovation.

Den första Toyota-bilen rullade av bandet redan 1935, 1989 grundade vi Lexus och 2020 lanserades Kinto med målet att erbjuda världens bästa mobilitet. Vi har några av världens tuffaste miljömål, vi bygger bilar världskända för sin kvalitet och driftsäkerhet och vårt långsiktiga mål är att reducera dödsolyckor i trafiken till noll och inga.

Med 370 000 medarbetare i 170 länder är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag.

För Toyotas räkning söker vi en noggrann och affärsmedveten Demand & Supply Planner för ett konsultuppdrag på 12 månader.

Dina arbetsuppgifter

Som Demand & Supply Planner hos Toyota ingår du i marknadsavdelningen och kommer att äga en affärsfokuserad och analytiskt viktig roll hos Toyota. Din huvuduppgift är att jobba operativt i vår säljplanerings- och bilinköpsprocess.

Genom Toytas kvalitetssäkrade månatliga process kommer du att arbeta analytiskt med prognoser, statistik och uppföljning i Toyotas egenutvecklade säljplaneringssystem (SSOP) och även en hel del i Excel. Här kommer du vara högst involverad i bolagets kärnverksamhet och arbeta operativt med risk- och opportunity management. Toyota har en stark process vilket också innebär många deadlines under månadens gång. Vissa perioder kan vara särskilt utmanande och detta ställer stora krav på ett strukturerat och effektivt arbetssätt.

I din funktion är du lite av spindeln i nätet. Såväl vår marknadsavdelning som försäljningsteamet är beroende av din expertis i att ta fram relevant och uppdaterad data rörande lagersituation, order- och säljtakt, kommande produktionsvolymer, försäljningsmix, etc. Du exponeras för hela Toyota-organisationen och kommer att kunna bygga upp en genuin kunskap inom Toyota Production System (TPS) samt säljplanering och logistik enligt The Toyota Way. Du rapporterar till vår manager för Sales Planning.

Din profil

Du har en eftergymnasial examen inom t.ex industriell ekonomi alternativt inköp/logistik. Du har även minst ett år relevant arbetslivserfarenhet, gärna relaterat till Supply chain. Du skriver och talar engelska obehindrat då majoriteten av alla möten sker på engelska. Du har goda kunskaper i Excel.

Som person är du ytterst analytisk, metodisk och strukturerad samt har förmåga att på ett förståeligt sätt visualisera för dina kollegor. Du är noggrann och trivs med att följa tydliga regler och processer. Du är flexibel och trivs med att arbetsbelastningen varierar. Du sätter stor vikt vid att nå deadlines på ett noggrant och kvalitetsmedvetet sätt.

Toyota erbjuder
  • En avgörande roll på vår marknadsavdelning där du kommer att få bidra i allra högsta grad
  • En bred kontaktyta internt på Toyota och en perfekt roll att starta din karriär hos oss på
  • En plats i ett internationellt företag med tydlig, kvalitetsmedveten och långsiktig kultur
Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Emil Nidén på telefonnummer +46 70 777 62 30 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Emil Nidén
Telefon 0707776230
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90