Partner Manager till Centric

Partner Manager till Centric

Centric söker nu en partneransvarig som ska ha hand om våra seniora underkonsulter och driva utvecklingen framåt tillsammans med våra partnerbolag och säljare. Verksamheten är etablerad och du kommer ta över en lönsam konsultgrupp.

Centric är ett holländskt bolag med verksamhet i 8 europeiska länder och har idag 5000 medarbetare som arbetar med tjänster inom IT. I Sverige har vi varit verksamma sedan 2007 och har idag mer än 300 anställda konsulter inom IT-infrastruktur samt ett 50-tal seniora underkonsulter inom bland annat projektledning, infrastruktur och systemutveckling.

Arbetsuppgifter
I rollen som Partner Manager kommer du att fortsätta att utveckla våra affärer tillsammans med etablerade och nya underleverantörer. Centric har ett samarbete med underkonsulter gällande framförallt nischade eller spetskompetensroller. Du kommer arbeta med leverans av seniora IT-kompetenser och underhålla nätverket för att möjliggöra snabba och kvalitativa affärer. Rollen är framförallt leveransinriktad, men viss försäljning kan ingå i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innefatta:
  • Säkerställa konsultförsörjning efter kundernas behov.
  • Aktivt söka efter nya partners.
  • Skapa & utveckla nya affärs-/uppdragsmöjligheter hos partners.
  • Budgetansvar med planering.
  • Delaktighet i produkt- och tjänsteutveckling.
Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av IT-konsultbranschen från en liknande roll som Partneransvarig, konsultchef eller rekryterare. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial examen inom IT, personal och/eller ekonomi. Du har god förståelse för IT terminologin och kan agera rådgivare för IT-chefer och andra intressenter. Du har tidigare arbetat i roller som har inneburit mycket kontakt med kunder och leverantörer och har en vana vid avtalshantering och prisförhandlingar.

Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att skapa relationer både med kollegor och externa leverantörer. Du har lätt för att samarbeta och har arbetat med affärsutveckling i tidigare roller.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Fekri Yousef på tfn: 0733-571799 eller fekri.yousef@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, Partneransvarig, partner-ansvarig, Partner Manager, underkonsult, konsultförmedlare, konsultförmedling, Sundbyberg, Stockholm.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 11 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?