Vi behöver ytterligare trafikledare som kan jobba heltid, deltid eller timmar.

Vi behöver ytterligare trafikledare som kan jobba heltid, deltid eller timmar.

Cabonline underlättar människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av våra digitala lösningar, kundfokuserade service och tillgänglighet erbjuder vi resurseffektiva transporter. Vårt mål är att bli ett taxiföretag i världsklass.

Tillsammans med ca 80 st kollegor arbetar du i våra fina lokaler i Sundbyberg. Här får du ett utvecklande och utmanande jobb med möjlighet att göra skillnad. Vi har ca 3000 åkerier med 5700 bilar och 8900 förare anslutna till oss. Vi har stark närvaro på mer än 60 lokala marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt ett stort antal varumärken.

Customer Service är vår enade röst till våra kunder. Inom Customer Service erbjuder vi både bokningar, planering och trafikledning till våra kunder och förare. Bland våra kunder finner vi både samhällsbetalda resor på uppdrag av kommuner och regioner såväl som företagskunder, resebyråer och privata kunder.

Din roll hos oss
Vi erbjuder en gedigen grundutbildning i trafikledning samt specialistutbildningar inom vissa avtalsområden. Vi är en arbetsplats med fart, fläkt och härliga kollegor där vi jobbar mot gemensamma mål. Arbetstiderna är flexibla så kvällar och helger förekommer. Eget ansvar uppmuntras och det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Den vi söker
För att lyckas i rollen som trafikledare söker vi dig som har erfarenhet inom liknande bransch eller andra yrken med kunden i centrum. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och hela tiden ligga steget före. Du är flexibel och kan arbeta oregelbundna arbetstider.

Vi tror även att du
  • Har goda datakunskaper
  • Tycker om variation i arbetet
  • Är duktig på att förvalta kundrelationer
Ansökan
Vill du vara med på vår resa att bli ett taxiföretag i världsklass? Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev.

Rollen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tidigare annonser har gett ett stort antal ansökningar vilket kan göra att processen drar ut på tiden. Så ha tålamod med oss vi kommer att hantera alla ansökningar så snart vi bara kan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://cabonline.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)