Bemannia söker Jurister till kund i Sundbyberg

Bemannia söker Jurister till kund i Sundbyberg

Har du en juristexamen och är redo för ett nytt steg i arbetslivet? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss!

Om uppdraget


Just nu söker vi en jurist för ett uppdrag i Sundbyberg. Uppdraget ska starta 1 juni och slutar preliminärt den 31 december 2022 med en omfattning som är heltid 100%.

Inför starten kommer en UC-kontroll genomföras.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med omprövningar av skuldsanering i form av att utreda, bedöma och besluta i dessa ärenden. Detta innebär att kommunikation kommer ske både i skrift och tal med de berörda kunderna och det krävs en stor förståelse för människor som befinner sig i en känslig situation. Beslutstagandet kan komma att handla om avslag, avvisning och avskrivning enligt den aktuella lagens bestämmelser samt bistå med rådgivning på området.

Dina kvalifikationer
  • Kandidatexamen som jurist eller likande utbildning
  • Minst 1 år arbetslivserfarenhet som jurist
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 25/5-2022

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Linnea Lindström, linnea.lindstrom@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Linnea Lindström
Telefon 0771-845300
Område Sundbyberg
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (54 dagar kvar)