Tandsköterska – Pedodonti

Tandsköterska – Pedodonti

Vill du växa med oss?
Vi växer och söker tandsköterskor med specialistkunskap inom pedodonti, hög servicekänsla och ett brinnande intresse för barntandvård.

Är vi rätt för varandra?
Vi värdesätter ett professionellt och personligt omhändertagande gentemot både patienter och remittenter. För att trivas hos oss skall du vara ansvarstagande, lösningsfokuserad och empatisk. Vi jobbar teambaserat vilket innebär att du som person värdesätter gemensamma resultat framför individuell prestation och hierarki. Du dela med dig av din kunskap till både kollegor och remittenter samt är konstant nyfiken på att lära dig mer.

Du har även goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
För att möta den ökade efterfrågan på specialiserad barntandvård har vi nyligen flyttat till en helt nybyggd klinik med nio behandlingsrum i centrala Sundbyberg. Den nya kliniken ligger i direkt anslutning till tunnelbana, buss, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda korta väntetider och vi söker nu förutom tandsköterskor även fler specialisttandläkare samt en receptionist. Vi letar efter drivna personer med rätt inställning och är flexibla när det gäller både tillträdesdag och möjlighet till deltidsanställning.

Vi lovar dig en trygg anställning med utvecklande arbetsuppgifter, kontinuerlig kompetensutveckling - och inte minst fantastiska kollegor!

Vi ser fram emot din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2021. Vi ser dock att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tvekan inte att kontakta Linda Rosén vid frågor eller om du vill komma förbi och besöka kliniken!
Mer info
Kontaktperson Linda Rosén, grundare och verksamhetschef
Email Mejla Linda Rosén, grundare och verksamhetschef
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.btvkronan.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barnspecialisttandvården Kronan har sedan starten 2010 utvecklats till att bli Sveriges största privata aktör inom pedodonti. Vi tar emot remisser från både Folktandvården och privata vårdgivare och har ett brett spektrum av barn och unga vuxna som är i behov av specialistvård. Vi har ett nära samarbete med sjukvården och genomför även behandling under narkos på kliniken.