Junior projektadministratör som vill ha en fot in i byggbranschen!

Junior projektadministratör som vill ha en fot in i byggbranschen!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll arbeta med löpande administrativt arbete för att stötta projektledare i deras processer med ett syfte om att sammanställa och behandla deras insamlade information så den finns lagrad i rätt system. Mycket utav arbetet sker i Sitecom vilket gör det meriterande ifall du tidigare arbetat i programmet. Du kommer vidare sitta med avläsning utav kontrakt och avtal. Du arbetar inledningsvis ute på ett projekt i Spånga som beräknas fortlöpa under närmsta 1,5 året.

Din profil

Du är en driven teamplayer som gärna ser en framtid inom byggbranschen. Du arbetar målfokuserat, självgående och trivs på en arbetsplats med högt i tak. Det är en fördel om du har B-körkort, men inget krav.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Sundbyberg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu för kunds räkning efter en driven junior projektadministratör. Vår kund är Bäckström Anläggning vilket är ett företag inom bygg- och anläggningsbranschen grundat 2007 men ett syfte om att renodla anläggningssidan. Detta är ett konsultuppdrag inledningsvis om sex månader, vilket innebär att du blir anställd hos oss på Studentwork men arbetar hos kund under hela uppdragsperioden. Efter sex månaders konsultuppdrag är planen, så länge samarbete mellan kund och konsult fungerar bra, att man blir anställd direkt hos Bäckström Anläggning. Arbetstiderna är 7.00-16.00 och med vissa arbetsuppgifter är det möjligt att arbeta hemifrån.