Teknisk projektledare inom bygg

Teknisk projektledare inom bygg

Kort om tjänsten

Vi söker en teknisk projektledare som kan rita i CAD (2D,3D) för att ta fram bygglov-, plan-, fasad-, sektion-, tak-, grund-, konstruktion- & situationsplanritningar. Till arbetsuppgifterna tillkommer att planera produktion och leverans av hus.

Gillar du att kalkylera och effektivisera byggprocesser, då kan detta vara tjänsten för dig.

Mer om tjänsten

I rollen som teknisk projektledare kommer du i tätt samarbete med fabriken, men även med kunder för att utforma skräddarsydda lösningar innehållande pris och ritning.

Ditt huvudsakliga fokus blir att planera produktion och leverans av
Attefallshus, såväl som att arbeta med att rita enklare lösningar utifrån kundernas specifika önskemål.

Placering för tjänsten är i Sundbyberg, Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos Attefallscompagniet.

Om verksamheten

Attefallscompagniet bildades 2016 och hade som vision att skapa smarta, personliga och prisvärda hus som hjälper folk att förverkliga sina drömmar.

Med ett helhetstänk strävar vi efter att skapa enkla och stilrena bostadshus av hög kvalitet som med lite anpassning och små medel kan få en personlig prägel för våra kunder.

Attefallscompagniet vill hjälpa till att på ett snabbt och enkelt sätt leverera välplanerade bostäder till kommuner i hela Sverige för att bidra till minskningen av bostadsbristen.

Din profil

Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse, samtidigt som vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du med att arbeta självständigt, såväl som du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, likväl som med kunder och leverantörer. Du kan strukturera ditt angreppssätt, har en lösningsfokuserad inställning och förmågan att fatta egna beslut. Vidare har du lätt för att se helheten och kan ta egna initiativ. Noggrannhet, struktur och analytisk förmåga är egenskaper som värdesätts.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet inom området och vana av att driva flertalet projekt parallellt

Kunskaper i 2D, 3D, CAD

God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.

Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag!

Mejla ditt CV till info@attefallscompagniet.se

Kontaktperson

San Hamasour, VD
Tel: 076 560 59 85
Mer info
Kontaktperson San Hamasour
Telefon 0855108808
Email Mejla San Hamasour
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli (16 dagar kvar)