Två aktiva systrar söker assistenter för dygnspass

Två aktiva systrar söker assistenter för dygnspass

Vi är två systrar i 30-årsåldern som söker fler assistenter till våra respektive assistentgrupper. Du kommer huvudsakligen arbeta hos en av oss men ha möjlighet till extrapass hos den andra vid behov. En av oss är socionom och har ett stort intresse för handarbete och odling medan den andra läser till översättare, är sommelier och gärna ägnar sig åt matlagning och konsertbesök.

Vi söker personer som vill assistera oss fysiskt och som har förståelse för att vi sköter våra sociala kontakter på egen hand. Du behöver vara lyhörd samt ha förmågan att ta till dig av våra instruktioner, eftersom de alltid ligger till grund för det arbete du utför. Som vår assistent fungerar du som ett nödvändigt verktyg för oss att leva självständigt.

Du kan inte ha problem med rygg, nacke, knän eller liknande eftersom manuella förflyttningar förekommer dagligen i arbetet.

Arbetspassen hos oss består av dygnspass förlagda kl 07-07 inklusive jour. Även helgtjänstgöring förekommer. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Ange i din ansökan hur mycket du önskar jobba.

Skicka din ansökan till personligassistentjobb@gmail.com
Mer info
Kontaktperson Therese Brännström
Email Mejla Therese Brännström
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.assistansibalans.se
Sista ansökningsdag 2 apr (13 dagar kvar)