Lager/butiksmedarbetare

Lager/butiksmedarbetare

Arbetet består framförallt av att ta emot varuleveranser, uppackning i lagret, ta emot kund och ordermottagning, packa varor för distribution/utlämning i butiken samt inventeringar. Vissa av varorna behöver monteras och vissa delar kan innebär lite tyngre lyft.

Helst ser vi en yngre sökande som har ett tekniskt handlag och goda kunskaper i det svenska språket, vissa datavana, social kompetens, kan arbeta såväl enskilt som i grupp.

Truckkort är en fördel men inget krav då vi själva kan bekosta den utbildningen.

Tjänsten är på heltid och ordinarie arbetstid är vardagar mellan 7-16 i våra lokaler på Järnvägsgatan 11, 172 75 Sundbyberg.

Vi tillämpar individuell lönesättning.
Mer info
Email Mejla Anti-Corrosion Sverige AB
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.anti-corrosion.com
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag som heter Anti-Corrosion Sverige AB och finns representerade på 4 orter i Sverige, vi är idag 24 anställda varav 13 st i Sundbyberg (som är vårt huvudkontor) och hit vi söker en lager/butiksmedarbetare.

Vi säljer, servar och hyr ut ytbehandlingsutrustningar och våra kunder är företag i framförallt i färg- och byggbranschen spridda över Sverige. Kunderna kommer dels in i butiken och handlar och dels skickar vi varor via distributörer.