Vi söker en ekonomiassistent till trevligt företag i Sundbyberg

Vi söker en ekonomiassistent till trevligt företag i Sundbyberg

Andara söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent hos vår välkända kund - ett större tjänsteföretag i Sundbyberg. Uppdraget beräknas påbörjas så snart som möjligt och pågå till och med årsskiftet - eller längre.

Dina arbetsuppgifter:
Uppdraget avser huvudsakligen ekonomiadministration och fakturahantering. Sekundärt kan arbetet även innehålla stödinsatser till kundens kundtjänst.

Dina kvalifikationer:
 • Minst gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna inriktning ekonomi.
 • Viss erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper i MS Office-paketet.
 • Erfarenhet av något ekonomisystem är meriterande.
 • Gedigna kunskaper i svenska och engelska
Dina personliga egenskaper:

I denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för att arbeta med ekonomi och siffror. Du är en noggrann person som har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du lätt för att samarbeta med dina kollegor. För att du ska klara detta uppdrag krävs kunskaper i svenska och engelska på hög nivå - kundföretaget har internationell verksamhet och en hel del kommunikation sker på engelska.

Mer om tjänsten:
 • Tillsättning: så snart som möjligt
 • Uppdragstyp: minst 6 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning och eventuellt önskar kunden anställa den uthyrda personen efter hyrtidens slut om båda parter samtycker
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Sundbyberg
Vill du veta mera om tjänsten - vänligen ring eller mejla Svante Norin på tel 0708 - 571152 eller via mejl svante.norin@andara.se

OBS OBS OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mejl

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.