Projektekonom till Norrvatten i Sundbyberg

Projektekonom till Norrvatten i Sundbyberg

Vi söker en engagerad och strukturerad projektekonom som gillar verksamhetsutveckling till Norrvatten i Sundbyberg för ett vikariat på cirka 1 år.

Norrvatten erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en lagom stor organisation.

Har du erfarenhet av redovisning och projektuppföljning och vill fortsätta utvecklas i en omväxlande roll nära verksamheten tillsammans med engagerade kollegor?

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att planera, analysera och genomföra den ekonomiska projektredovisningen. I arbetsuppgifterna ingår att stötta andra projektledare i finansiella frågor och du är systemansvarig för projektverktyget Insikt.

Du är också ansvarig för att förbättra och effektivisera de administrativa processerna. Du ska ta fram stöd och verktyg för uppföljning av befintliga processer och rutiner men även föreslå och driva införandet av nya förbättringar som kan stödja verksamheten.

I rollen ingår även att du är backup för redovisningsfunktionen på Norrvatten. Redovisningen sker i affärssystemet Visma.

Du kommer att rapportera till chefen för Verksamhetsstöd. Verksamhetsstöd har ett brett uppdrag med ansvar för bland annat ekonomifunktionen med finansiering, redovisning och bokslut, inköps- och upphandlingsfunktionen och övergripande personalfrågor samt kanslifunktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande, har god ekonomisk förståelse och några års erfarenhet av redovisningsarbete från ax till limpa på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har erfarenheter av projektuppföljning och verksamhetsutveckling. Utöver detta har du goda IT-kunskaper, är en erfaren Excel-användare och du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information och svenskt medborgarskap är därför ett krav. I arbetet ingår resor mellan kontoret och vattenverket varför du måste ha körkort.

Personliga egenskaper

Du har ett strukturerat arbetssätt, är analytisk samt trivs med att konkretisera problemställningar och att hitta vägen framåt på ett effektivt sätt. Du tycker om att förenkla och förbättra processer och rutiner. Du är bra på att kommunicera och på ett tydligt och pedagogiskt sätt engagera dina kollegor. Det är vidare viktigt att vara målinriktad, drivande och flexibel.

Mer om Norrvatten

Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. 630 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten levererar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling.

Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med 55 anställda. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund. Läs mer om oss på www.norrvatten.se

Du får genom denna tjänst möjligheten att bidra till en god samhällsnytta. Norrvatten erbjuder ett intressant och utvecklande jobb med goda anställningsvillkor och engagerade kollegor som är stolta över verksamheten och den nytta de bidrar till. Norrvatten sitter i trevliga lokaler i Sundbyberg med goda kommunikationer.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: januari
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Sundbyberg
Uppdraget är ett konsultuppdrag på cirka 1 år under ett föräldravikariat och du kommer att bli anställd hos oss på Andara.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.