Säljare till OrangeClean i Sundbyberg

Säljare till OrangeClean i Sundbyberg

Vi söker en målfokuserad och driven säljare med stort tekniskt intresse till OrangeClean i Sundbyberg. OrangeClean säljer städmaskiner av högsta klass. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering och mötesbokning till kundmöte och uppföljning.

OrangeClean tar tillsammans med sitt systerbolag KMG Maskinservice hand om allt som rör ett företags städmaskinpark och erbjuder golvvårdlösningar av högsta klass. OrangeClean arbetar alltid med miljön i åtanke. Detta genom att försäkra sig om att alla maskiner, produkter och hela verksamheten är säkra i miljöhänseende samt att de ser till att miljö- och hållbarhetsfrågor är en integrerad del i verksamheten. Här kan du som säljare och OrangeClean vara med och bidra.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att erbjuda högklassiga städmaskiner till företagskunder. Du identifierar nya potentiella kunder, planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från första kontakt till avslut samt uppföljning. Du ansvarar även för uppföljning av befintliga kundsamarbeten och utveckling av befintliga kunders engagemang hos OrangeClean.

Du kommer att sälja via personliga möten och rollen som säljare på OrangeClean handlar om att skapa goda och långsiktiga relationer med potentiella och nya kunder samt med befintliga kunder. För att bli en framgångsrik säljare måste du lyssna, ställa frågor och hitta bästa lösning tillsammans med kunden.

OrangeClean utvecklas ständigt och för rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som säljare tror vi att du har arbetat minst 3-5 år i en liknande roll. Du har tidigare erfarenhet av hela säljprocessen och mycket god vana av uppsökande försäljning, långsiktiga affärsrelationer och personliga kundmöten. Det är en stor merit om du har erfarenhet från städbranschen. Du har teknisk kompetens och tekniskt intresse. Det är meriterande om du har erfarenhet från att sälja kapitalvaror med högt värde till företagskunder.

Personliga egenskaper

Du har starkt driv samtidigt som du har mycket tålamod, är långsiktig och gillar att bygga relationer. Vidare är du målfokuserad och beredd att kämpa för att nå resultat. Du har en god affärsförståelse och är du bra på att lyssna och förstå dina kunder. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du bör också vara kvalitetsmedveten, prestigelös och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Som person bör du vara social, öppen och positiv.

Mer om OrangeClean

OrangeClean har arbetat med städmaskiner sedan 1982. Det har gett företaget gedigen erfarenhet som gör att kunden alltid får rätt lösning i form av städmaskiner, utrustning och utbildning. OrangeClean är ett familjeägt företag som ständigt utvecklas. Men inte snabbare än att de kan ställa upp med den personliga servicen som är grunden för företagets affärsidé.

Företaget ingår idag i en koncern om totalt fyra bolag med strax över 30 anställda. OrangeClean samarbetar med kunder i alla storlekar, allt från de minsta till de största städbolagen samt kommuner, landsting, industri och även myndigheter. Företagets vision är att vara världens bästa arbetsplats, världens bästa kund och väldens bästa leverantör. Målsättningen är att växa tillsammans med kunderna och passion för kundnöjdhet och hållbarhet är grunden till företagets starka vision.

Direktrekrytering
  • Tillsättning: enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Sundbyberg
Andara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)