Sales Representative

Sales Representative

Uppdrag och ansvar
Lär du dig snabbt och har en förmåga att utveckla starka kundrelationer? Är du redo för en karriär som säljare i ett stort internationellt företag?

Air Liquide söker nu en säljare till vårt Svenska 'Food & Pharma' säljteam. Du kommer att arbeta med direktförsäljning av gaser till befintliga och nya kunder inom främst livsmedelsindustrin i mellan Sverige. Säljområdets omfattning gör att vi gärna ser att du är bosatt i närheten av vårt kontor i Sundbyberg. Detta är en roll där du får möjlighet att spendera mycket tid ute i fält tillsammans med våra kunder. Beroende på hur du planerar dina arbetsdagar innebär det troligtvis ca 1 övernattning på annan ort per vecka.

Våra kunder finns inom livsmedels- och tillverkande läkemedelsindustrin. Med tanke på den stora bredden av kunder är det viktigt att du är flexibel i ditt förhållningssätt och kan kommunicera hur våra produkter och tjänster ger mervärde för varje enskild kund.

Typiska arbetsuppgifter är kundbesök, offerter, avtal samt introduktion av Air Liquides produkter och tjänster till nya kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt till förhandling och undertecknat avtal. Du ansvarar även för att underhålla relationen med dina existerande kunder och att utveckla samarbetet.

Efter vår grundliga introduktion inom gas och försäljning "the Air Liquide way", så kommer du att arbeta tillsammans med vår serviceavdelning, engineeringavdelning, tekniska experter och affärsutvecklare, för att skapa innovativa och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Kompetens och profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av resande sälj, helst inom livsmedelsindustrin. Det är en stor merit om du sålt maskiner eller andra tekniska lösningar till företag i livsmedelsbranschen. Framförallt är att du är nyfiken på teknik och har god förståelse för vikten av spårbarhet och kvalitet.
Du är troligtvis redan van vid att arbeta i CRM system och är entusiastisk inför att använda din kreativitet för att upptäcka och ta till vara på nya säljmöjligheter.

Som säljare är du lösningsorienterad och drivs av att uppnå mål som fastställts av dig själv och säljledningen. Du är även en engagerad åhörare och envis förhandlare som inte ger upp utan att åtminstone ha banat väg för framtida sälj. Att arbeta självständigt och planera din egen arbetsdag kommer naturligt för dig, men du är också en team-player som gillar att lyfta dina innovativa idéer inom teamet för att få feedback och utveckla företagets erbjudande.

Viktigast av allt, du älskar att arbeta med människor och går gärna den extra milen för att se till så att det vi levererar ständigt återspeglar kundernas behov. Det betyder att du har utmärkta relationsskapande färdigheter och att du tar ansvar för kundnöjdheten!

För denna roll måste du ha körkort, trivas med resande sälj, tala flytande svenska samt ha en god kunskap i engelska, både i tal och skrift. Vi förväntar oss inte att du har djup kunskap om gaser, du kommer att få ett grundligt introduktionsprogram som säkerställer att du kan bygga upp den nödvändiga kompetensen.

Övrig information
Vill du veta mer om denna roll? Vänligen kontakta Sales Director F&P Nordic: Ralf Olofsson +46 70 326 03 38.

Redo att bli Air Liquide säljare? Vänligen ansök via länken nedan senast 25:e Februari.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.