Tekniker till Sodexo

Tekniker till Sodexo

Har du erfarenhet av reparationer, är du dessutom driven och servicemedveten? Tveka inte på att söka tjänsten som Tekniker till Sodexo.

Om tjänsten
Vi söker nu för kunds räkning en tekniker till Sodexos hjälpcentral i Hallonbergen. I rollen som tekniker ansvarar du för reparationer av manuella rullstolar, elektriska rullstolar samt andra typer av hjälpmedel. Enstor del av arbete innebär att ta emot kunder och vara behjälplig. Vidare kommer du rapportera i deras affärssystem Visma.

Om dig
Vi tror att för att lyckas i rollen så har du tidigare erfarenheter av lättare arbete med el och reparationer. Det är också viktigt att du som person är servicemedveten då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder. Vidare så ser vi gärna att du som person är prestigelös, kvalitetsmedveten och lyhörd. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov
Viktigt för tjänsten
  • Erfarenhet av el och reparationer
  • Servicemedvetenhet
  • kvalitetsmedvetenhet
Arbetstiderna är förlagda mellan 08:00-16: 40

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Tekniker, Industri, Verkstad, Sundbyberg, Adecco
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.