Logistiker till Xylem

Logistiker till Xylem

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med godslogistik? Är du intresserad av att arbeta i en varierad roll där du får mycket ansvar? Har du ett väl utvecklat sinne för säkerhet och struktur? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Xylem är ett ledande globalt industriföretag som arbetar med att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. För ytterligare information se www.xyleminc.com

I din roll som logistiker på Xylem kommer du att ha huvudansvaret för lastkaj, godsmottagning, tvätthall, parkering, miljöstation, vändplan mm. Du ska se till att det inom dessa områden är ordning och reda och att riktlinjer och säkerhetsföreskrifter följs. Rollen innebär mycket kontakter, både med intern personal samt med externa kunder, leverantörer m.m.

I din roll som logistiker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Ansvara för in och utgående gods och då även internationella försändelser
 • Paketering, rapportering samt beställa transporter.
 • Köra truckar och traverser
 • Lasta på och av lastbilar
 • Ansvara för miljöstationens skötsel
 • Ansvara för skötsel kring truckarna
 • Ansvara för tvätthallen
 • Ta emot kunder
Tjänsten är helt ny varvid rätt person kommer att få stora möjligheter till att påverka och utveckla rollen.

Om dig
Du är ansiktet utåt hos Xylem och det är viktigt att du vet hur man bemöter kunder och kollegor på bästa sätt. Som person är du ordningssam och har ett säkerhetstänk. Du ska inte vara rädd för att ta en ledarroll och vara tydlig och bestämd men på ett ödmjukt sätt. Som person är du även engegerad och har en vilja att utveckla ditt ansvarsområde och ständigt jobba med förbättringar inom verksamheten.

Viktigt för tjänsten är:
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk är engelska)
 • Har arbetat i en liknande roll sedan tidigare
 • Truckkort A+ B (krav)
 • Travers är meriterande
 • B körkort (Krav)
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om [uppdragsgivaren] / Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som logistiker är ett konsultuppdrag med start omgående.Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Xylem

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, godsmottagare, konsult, Hallonbergen
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.