Inköpare

Inköpare

Strategisk Inköpare

Är du en flexibel, lättlärd och problemlösande person med ett tekniskt intresse? Är du social och kommunikativ? Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete i ett framgångsrikt familjeföretag med mycket god sammanhållning och teamkänsla! Vi är ett härligt gäng med totalt 25 medarbetare, har en låg personalomsättning och är stationerade i ljusa moderna lokaler i Sundbyberg.

Om tjänsten

Som strategisk inköpare kommer dina arbetsuppgifter bestå av beställningar, leveransbevakning samt en aktiv dialog med leverantörer och kollegor. Du kommer att ha en central och viktig roll där du ansvarar för att se över och delvis utveckla företagets inköpsposition som balanserar ledtider, garantier, pris och kvalitet.

I din roll som inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Inköp
  • Leveransbevakning
  • Internservice
  • Inventeringar
  • Ta emot leverantörer som kommer för att presentera sina produkter
Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande roll och ser gärna att du har en relevant utbildning inom inköp eller ekonomi. Du är en social och positiv person med god kommunikativ förmåga, ett stort affärssinne och intresse för teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser även till följande:
  • Du är både serviceinriktad, arbetar strukturerat och har lätt för att samarbeta
  • Du är lättlärd, flexibel och har ett problemlösande förhållningssätt
  • Du har god datorvana
  • Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift
Kontakt

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco.

Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman, anette.bergman@adecco.se eller mobil 0702-96 96 91

Vi tar inte emot ansökan via mejl.

Urval och intervjuer sker löpande per omgående

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anti-Corrosion startade 1970 och är ett familjeföretag med 25 anställda. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och vi har filialer i Malmö, Göteborg och Härnösand. Vår verksamhet består främst av försäljning, service och uthyrning av produkter för ytbehandling, såsom t.ex. färgsprutor och blästerutrustning. https://www.anti-corrosion.com/