Vill du tjäna extra pengar och samtidigt få frisk höstluft?

Vill du tjäna extra pengar och samtidigt få frisk höstluft?

Här lägger du grunden för Stockholms forskning. Vi söker dig som kan jobba den 7 november och eventuellt fler dagar den veckan med att registrera fordon som kör förbi i centrala Sundbyberg Vi har inga krav på erfarenhet utan tjänsten passar dig som vill kombinera jobb med frisk luft! Skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikias räkning personer som vill jobba med att mäta registeringsnummer på fordon som kör förbi. Mätningarna kommer genomföras i centrala Sundebyberg där man står tillsammans med någon.

Du kommer arbeta tre olika pass per dag mellan 7-9, 11-13 och 15-17 men ändå få betalt för 8 timmars arbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som fordonmätare så kommer du arbeta med att registrera trafikanter vid olika mätplatser i Sundbyberg som du sedan för in i ett fältprotokoll. Mätningarna handlar exempelvis om att registrera vilka av trafikanternas registeringsnummer och knappa in i en dosa.

Du står alltid på samma mätplats under hela arbetsdagen och samtliga tre pass. Fältprotokollen mailas till Trafikia vid slutet av varje arbetspass.

Det är sammanfattningsvis ett väldigt enkelt jobb som ger extra klirr i kassan.

Vi söker dig som
  • Som har möjlighet att arbeta samtliga datum
  • Har datorvana sen innan
Som person är du ansvarstagande och noggrann för att genomföra mätningarna korrekt. Eftersom du kommer stå ute på stan väcker det en viss nyfikenhet och vi ser därför att du även är utåtriktad för att kunna svara på eventuella frågor. Vidare är du aktiv som person för att trivas i den flexibla tjänsten!

Övrig information
  • Start: 7 november
  • Omfattning: 2 dagar den veckan
* Placering: Centrala Stockholm
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikia är en helhetsleverantör inom trafikinformationsområdet. Vi är rikstäckande och sverigeledande inom trafikinformationsområdet. Vår affärsidé är att med unik kompetens levererar vi kvalitativa tjänster och helhetslösningar inom trafik- information och trafik analysområdet.