Vill du arbeta som projektingenjör i ett av nordens största installationsprojekt?

Vill du arbeta som projektingenjör i ett av nordens största installationsprojekt?

Är du driven och tekniskt kunnig och vill arbeta hos Trafikverket med ett av Nordens största installationsprojekt? Du som har en känsla för teknik och problemlösning samt ett brinnande engagemang för infrastruktur erbjuds här stora möjligheter att utvecklas i rollen som projektingenjör. Trafikverket erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang. Här är det viktigt att känna trivsel och därför ges möjligheter till en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till projektenhet Installation inom Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är ett av Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt. Förbifart Stockholm beräknas kunna öppnas för trafik 2026.

Förbifart Stockholm ska vara en modern, säker, trygg och tillgänglig trafiklösning när den öppnar för trafik och uppfylla krav ställda från trafikanter, fordonsindustri och väghållare.
För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi ge dig en unik möjlighet att ingå i ett skräddarsytt program som en del av tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla mail kring tjänsten går till AcademicWork Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet så finns det goda chanser till förlängning eller att bli anställd direkt hos Trafikverket.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör i delprojekt Installation kommer du att arbeta i ett eller flera olika delprojekt där du stöttar projektledaren och övriga projektmedarbetare. Tjänsten passar dig som har teknisk kompetens inom främst installation, VA-processer, och/eller ventilation och som trivs i en administrativ roll. Stort driv och engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Du kommer till exempel att:
 • Delta i möten, föra protokoll och se till att underlag skickas ut
 • Ta hand om underrättelser
 • Göra ekonomiska sammanställningar
 • Arbeta med riskhantering och kvalitetshantering i projektet
 • Följa upp och utveckla tidsplaner
 • Arbeta med övergripande administration relaterat till de olika kontrakten
Vi söker dig som
 • Har teknisk utbildning inom projektledning, maskin-, eller industriellteknik, eller liknande alternativt relevant arbetslivserfarenhet som vi anser är likvärdigt
 • Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet inom projektledningsområdet
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska
 • Har god förståelse för teknik, system och processer
Trafikverket är rätt arbetsplats för dig som drivs av goda prestationer, har lätt för att skapa relationer samt har förmåga att ta eget ansvar. Förutom din tekniska kompetens kommer dina personliga egenskaper väga tungt i denna rekryteringsprocess. Då rollen innefattar mycket administration, behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att hålla fokus, ordning och reda. Din behagliga attityd och din sociala förmåga är andra faktorer som vi värdesätter högt. För att trivas i rollen ser vi även att du är pålitlig, modig och lösningsorienterad.
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundbyberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för de fyra transportslagen vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. De ansvarar också för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Förbifart Stockholm är en ny sträckning för E4 väster om Stockholm som kommer att förenkla vardagen och skapa möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region