Ta klivet från 1:st till 2:nd Line Support!

Ta klivet från 1:st till 2:nd Line Support!

Har du ett tekniskt intresse med en stor analytisk förmåga och tidigare arbetat med First Line Support men söker nu dig vidare mot nya utmaningar? Här kommer du få möjligheten att kliva på en Second Line Support-roll där fokus ligger på den tekniska utveckling och erbjuda service i världsklass. Tjänsten medför dig som konsult chansen att fördjupa dina kunskaper inom Windows-, Unix- och Linux operativsystem och SQL.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Second Line Support till företaget Posti Messaging som kommer att arbeta med att ta emot IT-ärenden från interna och externa personer genom deras ärendehanteringssystem. Ärenden kommer fokusera på hantering av larm, felsökning och direkt kontakt med kunden, där stort fokus ligger på kommunikation mellan kund och konsult.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Posti Messaging. Uppdraget kommer att vara på heltid och målet är en överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Som Second Line Support kommer du arbeta i en koordinerande roll där du både kommer att vara delaktig med din tekniska kompetens i problemhantering mot kund samt kollegor. Du kommer ansvara för kravställande av funktioner i larm och ändringar av produkt ute hos Posti Messagings kunder.
Du har helhetsansvaret för att produkt fungerar hos kund och kommer arbeta strukturerat med ärenden i ärendehanteringssystem.

Du kommer till exempel att:
 • Ha nära dialog med företagets kunder både via telefon och mail
 • Arbeta med Windows-, Unix- och Linux operativsystem och SQL.
 • Arbeta med teknisk dokumentation
 • Arbeta på olika databaser i det dagliga arbetet
 • Arbeta tätt tillsammans med supportavdelningen för att säkerställa kvalitet i de tekniska lösningarna samt kundnöjdhet
Tjänsten passar dig som trivs i en roll som innebär mycket kundkontakt. Du trivs med att arbeta i projektform och har förmågan att både arbeta självständigt och i grupp.

Vi söker dig som
 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom IT.
 • Har erfarenhet av att jobba med support mot kund, primärt med incidenter.
 • Besitter grundläggande datakunskap samt kunskap i Windows- Officeprogrammen.
 • Har en förmåga att gilla utmaningar och agera detektiv i samband med felsökning.
 • Du är van att dokumentera ditt arbete i form av kunddokumentation, instruktioner och i ärenden.
 • Talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska i skrift och tal.
Det är meriterande om du har Unix- och Linux operativsystemen och i SQL.

Som person har du fötterna på jorden med en positiv inställning och en stor analytisk förmåga. Kunden letar efter en konsult med en god problemlösningsförmåga som tar sig an problem på ett noggrant och systematiskt sätt. Då tjänsten kräver direktkontakt med kund ser vi gärna att du är serviceinriktad och har en mycket god kommunikationsförmåga. Men även en god förmåga att samarbeta med andra då du kommer få arbeta i team. Du ska gilla utmaningar i arbetslivet och agerar gärna detektiv i samband med felsökningar för att hitta effektiva lösningar.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Flextid, Heltid, tillsvidare
 • Placering: Sundbyberg, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: sts04@academicwork.se
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Posti Messagings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: sts04@academicwork.se

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Posti Messaging är Finlands ledande leverantör av post- och logistiktjänster. Företaget kärnverksamhet omfattar posttjänster, paket, frakt och logistik. Företaget har en av nationens mest omfattande servicenätverk och är involverad i cirka tre miljoner hushåll och företag.