Swedbank söker en Applikationsspecialist!

Swedbank söker en Applikationsspecialist!

Swedbanks resa har dragit igång och de står nu inför både digitalisering och utrullning av CRM-verktyg till alla Sparbanker i Sverige. Ser du fram emot att ta ett stort kliv framåt i din karriär och samtidigt få vara en viktig del av Swedbanks resa framåt? Då kan du vara rätt person för rollen som Applikationsspecialist. Ditt driv och engagemang kommer att ta dig långt hos Swedbank, så sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Applikationsspecialist där du kommer ansvara över ett antal system och applikationer. Du arbetar även med att upprätthålla en hög kvalitet inom IT-leveransen baserad på applikationer från tredjepartsleverantörer. Ytterligare tre personer innehar denna roll internt idag och det finns mycket kompetens att ta del av. Du ingår i ett team på 6 personer som just nu växer och ser fram emot att välkomna dig. I rollen arbetar du med frihet under ansvar och din närmsta chef beskriver sitt ledarskap som öppet, tydligt och förtroendegivande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda chanser att bli överrekryterad till Swedbank, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Applikationsspecialist kommer du att arbeta med daglig leverans av applikationer, underhåll samt löpande incidenthantering kopplad till mjukvaran för att säkerställa kvaliteten kring applikationerna. Du kommer även att:
 • Proaktivt föreslå och implementera uppgraderingar av system.
 • Utföra test inför uppdateringar av system.
 • Samarbeta med APO för att effektivisera backlog och se till att incidenter löses i prio-ordning.
 • Proaktivt ge förslag på förbättringar för att upprätthålla applikationens kvalitet
 • Rapportera buggar och se till att dokumentation kring system är uppdaterade.
Tjänsten passar dig som ser fram emot ett långsiktigt samarbete med teamet och organisationen. Du är intresserad av systemintegrationer och trivs i en roll där du får vara bryggan mellan leverantörer och användare.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen inom IT.
 • Har arbetslivserfarenhet från en liknande roll där du arbetat med systemintegration eller test.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, eftersom både dokumentation och kommunikation sker på detta språk i rollen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av JIRA och att jobba agilt enligt scrum. Det är även en fördel om du har kunskap inom relevanta plattformar för applikationerna inom Swedbank, exempelvis Linux, Microsoft eller TDE.

Som person är du en team player som motiveras av att lära sig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper till dina medarbetare. Du brinner för IT och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är strukturerad, flexibel och älskar problemlösning. Du kommer att ha många kontaktytor och det är en förutsättning att du kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Swedbanks huvudkontor, Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Testare, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är ett företag som grundades med syftet att bidra till ökat välstånd och tryggare levande genom finansiell planering. Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia når tillbaka till 1820. Swedbanks verksamhet är fortfarande baserad på samma ursprungspunkt: De måste främja en sund och hållbar ekonomisk situation för de många hushållen och företagen.