Programkoordinator för P27-implementation på Swedbank!

Programkoordinator för P27-implementation på Swedbank!

Har du erfarenhet av att koordinera IT-integrationer och planera testaktiviteter genom Value Streams och har arbetat på en detaljhandelsbank tidigare? Har du dessutom ansvarat för storskaliga- eller kritiska affärs- eller IT-program och är redo för nästa utmaning? Sök då rollen som Programkoordinator till Swedbank idag!

Information om uppdraget

Swedbank står tillsammans med fem av nordens största banker bakom initiativet P27 Nordic Payments Platform. Ambitionen för samarbetet är att bygga en gemensam infrastruktur och betalningsplattform för de nordiska länderna. Som en av initiativtagarna anser Swedbank att de nordiska bankernas initiativ och samarbete är ett viktigt steg för att integrera och utveckla den nordiska betalningsmarknaden.

I det fortsatta arbetet med P27-programmet söker Academic Work för Swedbanks räkning en programkoordinator som kommer att se till att det interna P27-programmet samordnas och implementeras på avdelningarna Group Payment Infrastructure och Group Functions Value Streams samt inom andra affärsområden.

Rollen som programkoordinator är ett tidsbegränsat konsultuppdrag med start fram till slutet av juni 2020. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som programkoordinator kommer du att:
 • Arbeta nära med de tvärfunktionella teamen för att säkerställa en smidig och korrekt samordning och synkronisering av leveranser som sträcker sig över flera team, externa leverantörer, Value Streams Business eller Group Functions.
 • Stödja de tvärfunktionella teamen med att koordinera leveranser från de olika teamen samt planera aktiviteter som sträcker sig över flera team.
 • Se till att leverans- och testplaner synkroniseras med produktionsreleaser.
Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen med relevant inriktning, exempelvis en kombination mellan IT och ekonomi
 • Tidigare erfarenhet detaljhandelsbanker, föredragsvis inom betalningar, för att kunna samordna aktiviteter och leveranser genom Value Streams.
 • Erfarenhet av att koordinera IT-integrationer och planera testaktiviteter genom Value Streams.
 • Erfarenhet av leverantörshantering.
 • Bevisad meritlista på hantering av storskaliga- eller kritiska affärs- eller IT-program.
 • Mycket goda kunskaper i det engelska språket, såväl i tal som skrift
Som person identifierar du dig som öppen, enkel och omtänksam. I arbetet är du strukturerad och systematisk och har god förståelse för hur du bör koordinera behov, tid och kostnader. Eftersom du har erfarenhet sedan tidigare har du god förmåga att arbeta effektivt och strukturerat med hög kvalitet och trivs i en miljö som är stundtals krävande och omväxlande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till slutet av Q2 (juni)
 • Placering: Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se