Premieinköpare till bolag inom Bonnierkoncernen!

Premieinköpare till bolag inom Bonnierkoncernen!

Har du erfarenhet av att arbeta som inköpare och vet vad barn och ungdomar är intresserad av idag? Nu söker Semic International (Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget) en Premieinköpare som kan förhandla med leverantörer och övervaka leveransprocesser från världens alla hörn. Skicka iväg din ansökan redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Premieinköpare till Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Semic International. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Premieinköpare kommer du arbeta med inköpsprocessen av premieprodukterna till Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget. Du kommer ha kontakt med ca 10-15 leverantörer och hantera 50-60 produkter. Vidare ansvarar du för att kontrollera att leveransprocessen går rätt till och att produkterna levereras i tid.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta inköpsprocessen av premieprodukter
 • Följa leveransprocessen
 • Förhandla
Tjänsten passar dig som inte räds för att förhandla, har auktoritet och en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som
 • Tidigare har arbetat som inköpare alternativt har en utbildning inom inköp
 • Har en känsla för vad barn och ungdomar intresserar sig för (i form av produkter)
 • Du har mycket god kunskap inom svenska och engelska, i så väl tal som skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har goda kunskap inom förhandling
 • Tidigare har arbetat som projektledare
Som person är du prestigelös, strukturerad och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Semic International önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Semic International är ett företag som är en del av Bonnierkoncernen. Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget ingår, tillsammans med Bokförlaget Semic, i Semic International. Pandaförsäljningen har ett nära samarbete med Världsnaturfonden WWF och skänker årligen ca 5 miljoner kronor till WWFs viktiga arbete med att rädda djur och natur.