Montör och chaufför till ett av Europas snabbast växande och största möbel- och designföretag

Montör och chaufför till ett av Europas snabbast växande och största möbel- och designföretag

I år vann Nordiska Galleriet ett pris som «Årets Retailkoncept». Anledningen till det är att de har valt att köra utanför gamla hjulspår, och istället storsatsat på en helhetsupplevelse med både webbhandel och i butik. För att fortsätta växa så söker de nu dig som vill utgöra en viktig del för fortsatt nöjda kunder- nämligen inom möbelmonteringen och leveransen.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Nordiska Galleriets räkning möbelmontörer/chaufförer till deras logistikverksamhet i Sundbyberg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av vår kund.

Dagen börjar med att du lastar bilen med dagens ordrar, där du sedan åker ut till kunderna runt om i Stockholm. Kanske kommer du sätta ihop ett hyllsystem hos ett företag, eller lämna en designersoffa i vardagsrummet hos en privatperson. När du är klar med dina leveranser kommer du åka och se till att bilen är städad och ren, för att du nästa dag kommer åka till en exklusiv möbelleverantör och bli upplärd kring deras produkt.

Du erbjuds
 • En arbetsplats som ser långsiktigt på dig
 • En viktig roll för att du är en stor del till att Nordiska Galleriet fortsatt kommer ha nöjda kunder och kunna växa
 • Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
 • En chans att bli utbildad direkt av möbelleverantörerna i exempelvis Schweiz
Arbetsuppgifter
 • Leverera och montera varor till deras kunder runt om i Stockholm med omnejd
 • Orka tyngre lyft
 • Hålla bilen städad och ren
Vi söker dig som
 • Har en komplett gymnasieexamen
 • Har B- körkort
 • Talar svenska och engelska
Vi ser det som meriterande om du...
 • Tidigare har jobbat inom lager, montering samt leveranser
 • Har truckkörkort
Vi kommer i den här processen lägga stor vikt vid personlig matchning till arbetsgruppen.

Som person är du:

Serviceinriktad - då det är en exklusiv kundkrets där kundernas förväntan på service är viktig, och du ska trivas med att vara ute på fältet och träffa nya människor

Ansvarstagande - Då du har ett brett ansvarsområde och det är av vikt att du förstår att ditt arbete utgör en viktig funktion för att Nordiska Galleriet fortsatt ska kunna växa. Du ska se till att kunden är nöjd med monteringen när du lämnar platsen

Noggrann - Då det är av vikt att möblerna monteras ihop korrekt och att kunderna får rätt leverans utifrån plocklistorna. Du ska vara uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att ta hänsyn till dessa, och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet

Har en god samarbetsförmåga- Då du ska kunna leverera oskadda möbler samt bör du anstränga dig för att skapa goda samarbeten. Anpassar ditt beteende för att förbättra samarbetet med andra personer. Lyssnar, kommunicerar och använder dialog på ett konstruktivt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 7-16, rekrytering
 • Placering: Ursvik, Sundbyberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordiska Galleriets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordiska Galleriet grundades 1912 och blev tidigt en självklar destination för exklusiva möbler och modern design i Stockholm. Genom åren har både lokalen och bolaget genomgått förändringar och framför allt sedan 2016 då Nordiska Galleriet fick nya ägare. Idag är de över 60 anställda som dagligen arbetar med att utveckla och forma det de kallar för en 100 år gammal startup. De har två butiker i Sverige med riktning mot både privatpersoner och företag, samt en växande e- handel. Nordiska Galleriet är idag ett moderniserat entreprenörsdrivet bolag i en spännande tillväxtfas som du nu har chans att bli en del av.