Meriterande långsiktigt deltidsjobb på Swedbank

Meriterande långsiktigt deltidsjobb på Swedbank

Visste du att erfarenhet ofta blir det avgörande när det står mellan två personer som är färdiga med sina studier? Här ger vi dig chansen att få försprång. Vi söker efter en flexibel student som vill arbeta serviceorienterat via telefon på en av Sveriges storbanker. Vi ser det som en stor fördel om du studerar på distans och har möjlighet att arbeta under dagtid samt kan hoppa in på kort varsel.

Uppdraget är långsiktigt vid sidan av dina studier. Utbildningen kommer att starta i november så ansök redan idag för att bli en del av deras familjära team!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning en ny medarbetare till deras Spärrservice avdelning. Vår kund är en av Sveriges storbanker med fina nya lokaler i Sundbyberg. En av bankens visioner är att ha den högsta kundtillfredsställelsen på marknaden och som ett led i det vill man nu förstärka avdelningen för Spärrservice med flexibel extrapersonal som kan arbeta vid behov under terminerna och även under jul och sommar. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team som har gemensamma frukostmöten varannan månad för att lyfta bra prestationer, dela best practice och för att kunna utvecklas och ha kul tillsammans.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hjälpa kunder att spärra sina bankkort
 • Via telefon ge förstklassig service till företagets kunder
 • Lära dig arbetsuppgifter för flera avdelningar
För dig som är intresserad finns det möjlighet att på sikt få lära dig och hantera funktionerna inom spärrservice på natten.

Vi söker dig som
 • Är student vid universitet eller högskola i minst 1,5- 2 år till och ser detta som ett långsiktigt extrajobb. Vi ser gärna att du minst är inne på termin två på din utbildning och vill nu ta chansen att addera meriterande arbetslivserfarenhet till ditt CV.
 • Är flexibel och kan vara på plats med kort varsel. Vi ser gärna att du läser din utbildning på distans för att kunna vara flexibel med arbetstiderna.
 • Kan arbeta både vardagar mellan 07.00-16.00 samt helger och kvällar.
 • Är serviceminded och arbetar alltid för kundens bästa.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.
Som person är du servicefokuserad, flexibel och lojal. Du ställer alltid upp och sträcker ut en hjälpande hand till dina kollegor när det behövs. Du arbetar alltid för att ge ett gott bemötande till bankens kunder och försöker alltid att göra det lilla extra för att även kunna vända de mindre glada kunderna till nöjda kunder. Du har en härlig energi som du gärna delar med dig av och det hörs över telefon att du ler när du arbetar. Vidare har du en prestigelös inställning och kan enkelt ställa upp på kortvarsel ifall någon skulle vara sjuk eller att banken behöver extra hjälp.

Övrig information
 • Omfattning: Minst två pass i veckan under terminerna (cirka 16 timmar), samt extra vid behov och sjukdom. Vidare skall du även kunna vara tillgänglig att arbeta flera timmar under lov.
 • Arbetstider: Passen ligger mellan 07.30- 23.00 på vardagar och helger. Det krävs att man kan arbeta alla olika typer av pass.
 • Plats: Sundbyberg. Nära anslutning till Pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar.
 • Start: januari
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se