Medarbetare inom Card Operations & Fraud till nytänkande drivmedelsföretag!

Medarbetare inom Card Operations & Fraud till nytänkande drivmedelsföretag!

För dig med stor passion för problemlösning och intresse för systemtekniska frågor finns nu möjligheten att bli vår kunds nya medarbetare till teamet för Card Operations & Fraud. Du blir en central funktion i bolaget och en viktig medlem i teamet. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vi söker nu för kunds räkning ett nytt tillskott till deras team för Card Operations & Fraud. Kunden är en känd aktör inom drivmedelsbranschen som förutom att ha målsättningen att bli det mest CO2-medvetna företaget i branschen, även erbjuder sina kunder ett flertal kort- och betallösningar.

Teamet för Card Operations & Fraud består idag av tre personer inklusive en teamleader som tillsammans arbetar med incidenthantering och support, samt hantering och bevakning av bedrägerier. Det är en kompetent och sammansvetsad grupp med högt i tak som tror på samarbete för att nå bästa resultat.

Förutom samarbetet med ditt team kommer du att ha många kontaktytor internt med bland annat IT, sälj och kundservice samt delta i externa möten. Därför passar den här tjänsten dig som är relationsskapande och trivs med att vara spindeln i nätet.

Då du kommer att ha en central roll inom en stor organisation finns möjligheten att lära dig och få en god inblick i hur bolaget fungerar. Visar du framfötterna finns flera utvecklingsmöjligheter då företaget investerar i och tror på sina medarebetare.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du främst att fokusera på den systemtekniska incidenthanteringen inom Card Operation, men även arbeta en del med bedrägerier.

Arbetsuppgifterna inom Card Operation innefattar:

* Systemtekniskt arbete med incident- och ärendehantering där du kommer att supportera andra avdelningar i bolaget med allt ifrån transaktions- och fakturafrågor, kort- och kontorelaterade frågor till aktuella projekt. Du kommer att ha kontakt med kunder och samarbetspartners kopplat till dessa uppgifter

Arbetsuppgifterna inom området Fraud innefattar:

* Att arbeta förebyggande, utreda, hantera och kommunicera bedrägerier. Arbetet är av analytisk karaktär där du kommer att analysera och bearbeta massdata för att motverka bedrägerier. Du supporterar och fungerar som stöd till säljavdelningen i samband med ett bedrägeri samt har kontakt med kund.

Vi söker dig som
 • Har god systemvana och ett stort intresse för systemtekniska frågor
 • Har arbetat i en kundserviceroll tidigare
 • Har goda kunskaper i Excel (kan exempelvis skapa pivottabeller och formler)
 • Har en gymnasieexamen
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det anses meriterande om du:
 • Har arbetat inom bank och finans tidigare
 • Har erfarenhet från systemsupport
Som person är du en nyfiken problemlösare som kommer med initiativ och lösningsförslag när de inte finns några klara lösningar. Du är social och kommunikativ vilket visar sig i de relationer du skapar och den service du ger både internt och externt. Vidare har du en prestigelös inställning till ditt arbete och stöttar teamet när det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid (6 månader, med god chans till förlängning)
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Sundbyberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se