Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Pays företagssupport i Sundbyberg!

Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Pays företagssupport i Sundbyberg!

Vill du vara med och bidra till bättre kundnöjdhet genom att ge världsklassig service till företagskunder? Vill du dessutom få meriterande erfarenhet hos Swedbank Pay? I rollen som kundtjänstmedarbetare för Swedbank Pays företagskunder kommer du få arbeta kvalitativt och varierat med olika ärenden kopplat till Swebank Pays tjänster och du kommer vara en nyckelfunktion i deras arbete att leverera bästa möjliga service och stöd till deras företagskunder. Hos Swedbank Pay kommer du bli en del av en stark gemenskap samtidigt som du får alla förutsättningar att utvecklas på företaget. Låter detta som nästa steg i karriären för dig? Sök redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks Pays räkning en person till deras företagssupport som tillsammans med ett härligt team ska arbeta för att uppnå kundnöjdhet. Som ny medarbetare får du en givande och omfattande introduktion på 4 veckor för att på bästa sätt komma in i rollen och därefter finns alltid både chefer och kollegor nära till hands vid frågor. Kontoret är beläget i Sundbyberg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank Pay. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig inledningsvis 6 månader framåt men förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet är chanserna till förlängning och överrekrytering mycket goda. Då rollen tar ett tag att bli självständig i vill vi att du ser långsiktigt på tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att svara på frågor från Swedbank Pays företagskunder i Sverige främst via telefon men även via mail. Du kommer vara ansiktet utåt vid både kniviga och ibland tuffa ärenden och vi ser att du är en klippa på att leverera service i världsklass och alltid agerar lyhört för att se till kundens bästa.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där telefonen är ett av dina huvudsakliga arbetsredskap och där kundbemötande är ditt huvudfokus. Vi tror att du är redo att ta nästa steg i din servicekarriär och ser det som en spännande möjlighet att arbeta inom en stor organisation.

Vi söker dig som
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av service
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift
  • Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetat med telefon som arbetsverktyg tidigare
Som person är du serviceinriktad med en kundfokuserad inställning. Vidare är du i alla lägen, mot såväl kollegor som kunder, hjälpsam med en strävan efter att alltid försöka hitta de bästa lösningarna. Du är engagerad i ditt arbete och bidrar med positiv laganda i ditt team, tar ett stort ansvar för sina arbetsuppgifter och räds inte för hög arbetsbelastning. Detta då det stundtals kommer krävas stresstålighet vid de tillfällen då många ärenden kommer in samtidigt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 38,5 timmars veckor
  • Placering: Sundbyberg, Röntgenvägen 2.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se