Juniora administratörer till projekt på Swedbank Pay

Juniora administratörer till projekt på Swedbank Pay

Är du en strukturerad och noggrann person som vill få meriterande erfarenhet från ett stort bolag? Nu söker Swedbank Pay tre administratörer som kommer ansvara för registreringen av kundinformation. Uppdraget är en rolig möjlighet för dig som vill få meriterande administrativ erfarenhet. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks Pays räkning tre administratörer till Avtalsgruppen inom Acquiring på Swedbank. Tjänstens omfattning är på heltid under ett projekt som kommer att pågå fram till 31 mars 2020. Arbetet kommer att utföras på Swedbank Pays kontor i Sundbyberg och du kommer att få en introduktion till arbetet och de system som används. Du kommer bli en del av ett team på 17 personer som kommer fyllas på med flera konsulter under detta projektet.

Du erbjuds

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank Pay. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om Vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med uppdatering och registrering i Swedbank Pays kundregister. Ditt uppdrag blir att samla in information för att uppdatera och registrera kunduppgifter. Inhämtning av data kan ske via offentliga register men det kommer även förekomma att man får ringa ut till kunderna och samla in uppgifter och därför är din kommunikativa förmåga viktig. Arbetsuppgifter är relativt monotona och det är därför viktigt att du är prestigelös och tålmodig i ditt arbetssätt.

Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande jobb och samla på dig erfarenhet från en storbank. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som antingen är nyutexaminerad inom ekonomi alternativt vill sadla om till administrativt inriktat jobb.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av adminstrativ arbete
  • Har god datorvana
Det är meriterande om du...

* Har arbetat med kundkontakt över telefon

Som person är du strukturerad och väldigt noggrann i ditt arbete då tjänsten innefattar känsliga personuppgifter som behöver bli korrekt registrerade. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter som ibland kan bli monotona men som även innefattar kontakt med kunder och ett tätt samarbete med dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Tjänsten kommer tillsättas omgående med planerad start från början/mitten på december.
  • Omfattning: Heltid, 8.30-17.00, uppdrag kommer sträcka sig fram till 31 mars 2020 med chans till förlängning.
  • Placering: Sundbyberg
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret och en UC kontroll kommer att genomföras.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbank Pays önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se