Junior kollega med koll på fakturering sökes till arbetsplats med högt i tak!

Junior kollega med koll på fakturering sökes till arbetsplats med högt i tak!

Om du är i början av din karriär och just nu sitter och letar efter en utvecklande heltidstjänst med många kontaktytor där du får nytta av att du har förståelse för faktureringsprocesser och i en frågesport skulle kunna förklara svaret till frågan "vad är en kreditfaktura?" är chansen stor att du just nu läser om ditt nästa drömjobb. Vill du dessutom arbeta i ett team med högt i tak och på en flexibel arbetsplats där du på sikt kommer kunna arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån är det läge att läsa vidare i denna annons. När du bestämt dig för att du är Posti Messagings nästa Junior Contract and Billing Specialist kan det vara bra att veta att vi tillämpar löpande urval för denna tjänst. Vänta därför inte med att ansöka utan ansök redan idag och glöm inte att skriva en grym motivering till varför du är rätt för tjänsten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Posti Messaging en Junior Contract and Billing Specialist. Om du just nu undrar vad det innebär att arbeta som Junior Contract and Billing Specialist passar vi på att förtydliga det direkt:

Som Junior Contract and Billing Specialist hos Posti Messaging kommer du en vanlig dag hantera inkommande frågor kring avtal och fakturering både från kollegor (exempelvis dina Business controller-kollegor i Finland) och från kunder. Utöver detta kommer du och ditt team även hantera faktureringen vid varje månadsskifte. Mer detaljerad information om tjänsten finner du senare i annonsen under arbetsuppgifter.

Nu när du har lite bättre koll på tjänsten tänkte vi berätta mer om Posti Messaging som företag. Detta är ett företag där du trivs om du prioriterar en arbetsplats med högt i tak och en miljö där egna initiativ uppskattas och man uppmuntrar till både diskussion samt har nära till skratt. Är du en person som söker ett flexibelt arbete kan det vara bra att veta att du, när du kommit in i arbetet och är varm i kläderna, kommer ges möjligheten att arbeta hemifrån upp till två dagar i veckan.

Du kommer tillhöra ett team om fem personer varav en arbetar som teamledare - du kan därför räkna med att lära dig av kompetenta kolleger som ger dig bästa möjliga förutsättningar att komma in i rollen. Planen för din introduktion är att du dels kommer få teoretisk introduktion kring alla de tjänster Posti tillhandahåller men även praktisk introduktion i form av att du kommer skugga/sitta bredvid seniora och erfarna kollegor i deras dagliga arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Posti. Uppdraget kommer att vara på heltid och behovet är tills vidare. Det finns därför goda möjligheter att bli långsiktig på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Contract and Billing Specialist kommer du som tidigare nämnt hantera många inkommande frågor kring avtal och fakturering. Bland annat kommer dina Business Controller-kollegor i Finland höra av sig med frågor. Utöver detta kommer du och dina kollegor i slutet av månaden hantera fakturering.
Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande frågor kring avtal och fakturor
 • Fakturering i slutet av månaden
 • Hantera prisjusteringar
 • Arbeta i olika projekt
Tjänsten passar dig som är service minded och har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom fakturering med det är inte ett krav. Som person är du driven, vetgirig och söker ett heltidsjobb där du får utvecklas. Kanske är du relativt nyexaminerad från en eftergymnasial utbildning, har arbetslivserfarenhet som gett dig ekonomisk förståelse samt förstår hur en faktureringsprocess går till - Då har du nog hittat ditt nästa utvecklande drömjobb!

Vi söker dig som

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha en bred och utvecklande roll med mycket ansvar. Du behärskar excel relativt väl utan att nödvändigtvis vara en excel wizard. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, initiativtagande och driven med nära till skratt för att trivas i teamet. Koncernspråket är engelska men på kontoret talas svenska, därför behöver du behärska både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
 • Upp till tre års erfarenhet inom relevant yrke
 • Ansvarstagande, initiativtagande och driven
 • Strukturerad och kommunikativ
 • Behärskar engelska och svenska mycket väl då båda språken förekommer ofta i tjänsten.
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning men det är inget krav. Det viktiga är att du är rätt person och uppfyller ovan krav.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: enl. överenskommelse
 • Placering: Sundbyberg, Löfströms Allé 5
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Posti Messagings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)