Junior Kontorsassistent till företag i Sundbyberg

Junior Kontorsassistent till företag i Sundbyberg

Studerar du i dagsläget och söker ett flexibelt extrajobb? Lockas du vidare av att ta eget ansvar samt fungera som spindeln i nätet på kontoret? Sök då tjänsten som kontorsassistent för ett växande företag på deras kontor i Sundbyberg!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en kontorsassistent till deras kontor i Sundbyberg ca åtta timmar i veckan.

I rollen som kontorsassistent kommer det dagliga arbetet att variera. Du kommer att få arbeta tätt med ett härligt team och se till att kontoret är i toppskick! Förutom att ha det övergripande ansvaret för kontoret kommer du även se till att den dagliga driften flyter på och stötta upp med allt som kan tänkas dyka upp under en dag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent hos vår kund kommer du bland annat ansvara för att...
 • Hantera den dagliga driften på kontoret
 • Enklare administrativa arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande telefonsamtal
 • Stötta dina kollegor med uppgifter som kan dyka upp under dagen
Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial utbildning om minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har körkort
 • Är serviceminded och strukturerad som person
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi lägger en stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess och för att lyckas i denna roll krävs det att du är prestigelös, strukturerad och självgående. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga och uppskattar att ha roligt på din arbetsplats.
 • Start: Omgående
 • Arbetstid: Du arbetar flexibla arbetstider ca åtta timmar i veckan mellan 10:00 - 18:00
 • Placering: Sundbyberg, Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se