Fleet administrator till Swedbank

Fleet administrator till Swedbank

Har du en grym administrativ förmåga och vill arbeta på en av Sveriges största banker? Swedbank söker nu en ny medarbetare till deras avdelning AutoPlan. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning en person som kommer att arbeta med administration. Avdelningen AutoPlan, som du kommer att tillhöra, består av cirka 60 medarbetare fördelat inom 4 olika områden och du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Sundbyberg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer att inledas av en introduktion till rollen och till avdelningen du kommer att tillhöra. I tjänsten som Fleet administrator kommer dina arbetsuppgifter att kretsa i huvudsak kring tre uppgifter:
 • Göra beställningar av bilar
 • Lägga upp leasingkontrakt med förmånsvärdeberäkning
 • Göra ändringar av kostnadsställen på befintliga bilar
Tjänsten passar dig som är duktig på administration, har ett intresse för bilar och vill få in en fot i en spännande bransch.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan komma att ske på båda språken
 • Har en gymnasial utbildning eller högre inom ekonomi
 • Har erfarenhet eller intresse från bilbranschen
 • Har tidigare erfarenhet av administration
För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded och att du arbetar på ett organiserat vis. Som person tror vi att du är positiv och sprider detta vidare till dina kollegor. Vi kommer lägga stot vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ditt driv och engagemang. Vidare arbetar du på ett strukturerat och effektivt sätt, och kan snabbt sätta dig in i nya system och processer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Huvudkontoret i Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbank önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Det gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar. De har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för deras kunder, ägare och för samhället i stort.