Fleet Support till Swedbank

Fleet Support till Swedbank

Har du erfarenhet från bilbranschen och ett sinne för siffror? Swedbank söker nu en Fleet Support till deras avdelning AutoPlan med start omgående. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Fleet Support till Swedbanks avdelning AutoPlan, som består av cirka 60 medarbetare fördelat inom 4 olika områden. Gruppen som du kommer att tillhöra består av 7 personer och ni sitter i ett öppet kontorslandskap.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta med support till företagens bilansvariga i ett team om 7 personer. Du kommer att hantera frågor kring hela produkten, fakturahantering, bokföringsunderlag, förmånsvärden och leasningkalkyler på nya bilar.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel bestå av:
 • Daglig kontakt med företagskunder via telefon och e-post
 • Kontinuerlig kontakt med kunderna i alla bilrelaterade frågor för identifiera deras behov
 • Bistå Fleet Managers i årlig planering vad gäller kundernas krav
 • Administrera kundklagomål samt övervaka sena betalningar
Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du får agera spindeln i nätet och ha många olika kontaktytor, både internt och externt.

Vi söker dig som
 • Har en ekonomiutbildning och viss erfarenhet från praktiskt ekonomiarbete
 • Har erfarenhet från administrativt arbete sedan innan
 • Har erfarenhet från bilbranschen
 • Har god vana från att arbeta i Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Som person är du målinriktad och du bidrar med positiv energi till ditt team. Vidare är du en fena på att arbeta proaktivt och kommer gärna med nya idéer och förbättringsförslag vad gäller befintliga arbetssätt och rutiner. Vi ser gärna att du motiverar i din ansökan varför just du passar för den här rollen hos Swedbank och att du tydligt lyfter vilken typ av erfarenhet du tar med dig sedan tidigare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 40 timmars veckor
 • Placering: Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Det gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar. De har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för deras kunder, ägare och för samhället i stort.