Factoring Collection Handläggare till Ikano Bank

Factoring Collection Handläggare till Ikano Bank

Ikano Bank är ute efter deras nästa Factoring Collection Handläggare som ansvarar för handläggningen av löpande inkassoärenden. I den här rollen får du möjligheten att utveckla din förmåga att förhandla och skräddarsy olika betalningsplaner samtidigt som du får använda din serviceförmåga. Vill du vara med och bidra och ge många människor ett bra alternativ i vardagen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

I rollen som Factoring Collection Handläggare ingår du i ett team av 6 personer, som arbetar specialiserat mot factoring/collection och leasing. Du kommer arbeta nära en annan Factoring Collection Handläggare, säljare och account managers. I dina ansvarsområden ingår handläggning och uppföljning av ärenden, kontakt med olika intressenter och att förhandla fram den bästa lösningen för samtliga parter. Du arbetar med ett brett kontaktnät både internt och externt i form av kollegor, kunder, klienter, partners och juridiska rådgivare.

Du erbjuds

En arbetsplats med högt i tak och god stämning, samt möjligheten att utvecklas i din roll

Ett team med höga ambitioner som värderar samarbete för resultat

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Hantering av inkassoflöde

Daglig kontakt med både svenska och internationella kunder

Handläggning och uppföljning av ärenden

Förhandla fram lösningar för samtliga partner

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet och kunskap inom kundreskontra och fakturering
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Innehar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/finans
  • Har systemvana, exempelvis inom Navision
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha i rollen
Som person är du:

Serviceinriktad

Självgående

Flexibel

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Stockholm, Sundbyberg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ikano Banks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Bank startades precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och är ca 600 medarbetare. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder säljstödjande finansiering till företag, samt enklare bankprodukter till privatpersoner. För mer information om Ikano Bank se www.ikanogroup.com.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.